Популярная украинская актриса Ольга Сумская не только гениально играет на сцене театра и в кино, но еще и замечательный кулинар, чьи блюда никого не могут оставить равнодушными. Артистка регулярно делится с подписчиками своего микроблога авторскими кулинарными шедеврами.  

Чудесными рецептами Ольга Сумская делилась на личной странице в Instagram.

Так недавно актриса рассказала, как приготовить десерт "Муровейник" за считанные минуты, без запекания. 

Фото: instagram.com/olgasumska

Для этого вам понадобится: 

- Мягкое песочное печенье - 3 пачки;

- Сметана - 200 г;

- Сливочное масло - 150 г;

- Сгущенка вареная - 2 банки;

- Грецкие орехи - 1 стакан.

Готовить лакомство очень просто: нужно размять печенье. Дальше смешать сметану, масло и вареную сгущенку – взбить до кремообразного состояния. После обжарить грецкие орехи и размять их в ступке. Добавить орехи в крем и все смешать с печеньем.

Чтобы закончить десерт, нужно сформировать торт в виде муравейника, сверху потереть шоколад или орехи! Оставить в холодильнике на два часа, а лучше на ночь!

Ольга Сумская очень любит готовить торты, которые не требуют выпекания. 

Популярные статьи сейчас

Выбросил все ее вещи: муж Заворотнюк вконец сдался. Уже кабинет Анастасии занял

Уже с 1 ноября: Ощадбанк экстренно обратился к пенсионерам. Все будет иначе

"Жизнь остановилась": потеряли Татьяну Кравченко. Фанаты "Сватов" горько плачут

Успейте до 1 ноября: «Ощадбанк» срочно предупредил клиентов

Показать еще

View this post on Instagram

Програма #смакдня дарує нові смаколики!🍩🍪🍨Щось давно ми не готували з вами десерти без випікання !🥮Так от,чудовий рецепт для вас,дівчата!Беремо будь-яке печиво типу «До кави» чи «Орео»,перемелюємо у блендері,додаємо трохи вершків не менше 20-30 % у цю масу,щоб була не рідкою,а пружною.Викладаємо цю масу з печива у форму(краще спеціальну роз‘ємну,щоб потім легко було зняти),простеливши папером для випічки,вирізавши коло..🧇 Далі змащуємо нутелою,можемо покласти кеш’ю або підсмажені грецькі горішки і ставимо у холодильник на годину!Далі беремо вершки (200гр)кондитерські для збивання (є такі,професійні у блакитній пачці,25-30%),в них вже є загущувач і збиваємо міксером до стану піків,як кажуть кондитери..Щоб густими були.Обережно додаємо трохи цукрової пудри за смаком,але зовсім мало,бо печиво і нутела вже солодкі!🥐 Акуратненько,повільно вимішуємо і викладаємо у форму з печивом і знову ставимо у холодильник на 2години(можна на ніч),а якщо спішите-у морозилку на годину!Виймаємо і прикрашаємо за смаком:будь-які ягоди і подаємо зранку до кави або чаю!Ням!🍮☕️ @kyiv_tv

A post shared by Ольга Сумская (@olgasumska) on

Еще один не менее впечатляющий рецепт - Яркие пхали. Это блюдо подойдет для тех, кто следить за фигурой. 

Фото: instagram.com/olgasumska

Ингредиенты:

- Свекла, запеченная или отварная - 250 г;

- Отварная капуста или бланшированный шпинат - 400 г;

- Зелень кинзы - 1 пучок;

- Петрушка - 1\2 пучка;

- Грецкие орехи - 200 г;

- Чеснок - 1 зубчик;

- Специи: соль, перец, кориандр, хмели-сунели, шафран, перец чили по вкусу.

В запасе у Ольги Сумской есть еще много рецептов, которые понравятся многим украинским домохозяйкам и тем, кто хочет впечатлить своего мужчину:

View this post on Instagram

Стартувала нова кулінарна програма на телеканалі @kyiv_tv «Смак дня» #смакдня 😋!Друзі,кожного дня ви зможете разом зі мною готувати найсмачніші страви для своїх близьких!Сьогодні готуємо салат з теплої печінки і супчик з фрикадельками!Все дуже просто!Головне-бажання!Тож,ділюсь рецептом:смажимо потерту моркву і цибулю на оливк.олії,окремо ріжемо курячу печінку,теж обсмажуємо ,обвалявши в борошні,солимо,перчимо,робимо два тонких омлети,ріжемо їх як лапшу,додаємо домашній майонез або йогурт,чи сметану,викладаємо через пасочку,подаємо!😋І дууууже смачний супчик з фрикадельками , з цукіні:потерти два-три цукіні,окремо порізати цибулю,обсмажити прямо у каструлі в оливковій олії,додавши чайну ложку борошна і трохи паприки,сіль,перець.Тушкуємо 5хв.Формуємо фрикадельки.Заливаємо кип‘ятком,додаємо потертий цукіні,варимо 5хв,знімаємо пінку,закладаємо фрикадельки і варимо ще 10хв!Вкінці додаємо пів-склянки сметани,кріп,доводимо до кипіння!Смачного!😋

A post shared by Ольга Сумская (@olgasumska) on

View this post on Instagram

Сезон каштанів настав!🌿🍂🍃Друзі,знову ділюся чудовим рецептом цілющої настоянки з КАШТАНІВ 🌳 у моїй рубриці «ГОЛОС ТРАВИ» #голострави 🌿! Годі й розповідати вам про неймовірні властивості плодів каштану,прогугліть і самі побачите!🖥👀 Тож,збираємо каштанчики,ріжемо,розкладаємо по банках,заливаємо горілкою,або самогоном(домашній ще краще).🧂Закриваємо звичайними кришками з пластику або які є,ставимо у темне місце на 15діб(не менше),а краще настояти місяць.Тримати у шафі на кухні тільки в темному !Строк зберігання необмежений. Натираємо настоянкою суглоби(коліна,лікті,хребет),все,що ниє і дає про себе знати🙄😧...Моя бабуся робила компреси на хворі коліна(змочену х/б тканину накладала на суглоби,загортала теплими рушниками,тримала ніч..Дуже допомагало!☝🏻Тож,рекомендую цю настоянку у будь-якому віці,це чудова альтернатива аптечним мазям і препаратам на каштанах,де ними тільки пахне..,а натомість ви самі зробите корисний засіб власноруч!✋🏻🍃Гортайте фото і відео🤳🏻! Будьте здорові❤️

A post shared by Ольга Сумская (@olgasumska) on

View this post on Instagram

Рубрика «Голос трави» #голострави 🌿!Як і обіцяла,друзі мої,розповідаю,як я роблю настоянку з зелених ВОЛОСЬКИХ(ГРЕЦЬКИХ)горіхів!🌳Збирала їх два тижні тому,забігалась і сьогодні нарешті зробила..Тож,якщо ви ще знайдете молоді горіхи,можете спробувати,але наразі,вони вже твердуваті,тож,робитимете вже наступного сезону,до свята Івана Купала,не пізніше..Але рецепт дійсно того вартий і завжди знадобиться! Порізала на чверть і половинки зі скоринкою наші горіхи,розклала по банках і залила горілкою хорошої якості.От і все!Ставлю в шафу,в темне місце,настоюю не менше 15діб,строк використання до трьох років,але суміш не затримається..Отже:приймаємо натщесерце по чайній ложці на пів-склянки теплої води 10днів курсом.Через два місяці повторити.Протипаразитарний чудовий засіб!Також гарно від отруєння,нудоти..Звісно,варто порадитись з лікарем.Будьте здорові!🐿Гортайте фото і відео!✋🏻

A post shared by Ольга Сумская (@olgasumska) on

Ранее "Нyser" писал о том, что Тоня Паперная порадовала подписчиков своего микроблога новым снимком в элегантном платье.

Также наш портал сообщал, Ольга Сумская поделилась интересным согревающем рецептом.

Напоминаем, Ольга Сумская покорила поклонников экстравагантным образом.