На початку своєї кар'єри балерина Анастасія Волочкова виглядала прекрасно. Ще б пак, повні губи, точений ніс, ідеальна форма обличчя - в 1999 році їй не потрібні були ні макіяж, ні ультрасучасна стрижка. Ось тільки з роками волосся знаменитості жахливо зіпсувалося через постійне фарбування і нарощування.

Колишня прима Великого театру Анастасія Волочкова, як і будь-яка жінка, намагається стежити за своєю зовнішністю і підкреслює свої достоїнства жіночними нарядами. Однак те, що їй ніяк не вдається ось уже кілька років, так це знайти свою зачіску. І це незважаючи на те, що вона регулярно робить процедури по відновленню волосся в салонах краси.

Дійсно, публіка неодноразово дорікала Анастасії Волочковій в тому, що вона занадто яскраво фарбується, відверто оголює величезні плечі і завжди зализує свої тонке волосся, при цьому воно часто виглядає сальним.

Зараз Анастасія Волочкова проводить теплі липневі дні на островах Середземного моря, а саме в Греції. Днями у своєму Instagram- акаунті балерина продемонструвала шанувальникам результат останнього перетворення, де вона відмовилася від своєї" прилизаної " зачіски, що дісталася їй від сценічної професії, на користь об*єму.

Так, на курорті знаменитість вирішила поекспериментувати з іміджем і продемонструвала шанувальникам попелясте каре з завитими локонами. Місцеві стилісти навіть отстригли Волочкової чубок, чим освіжили зовнішній вигляд артистки.

На свіжих кадрах Волочкова позує в коротких білих шортах і чорному топі.

"Погортавши. Вам може сподобатися", - написала блондинка в передчутті компліментів і не стала закривати коментарі.

Відзначимо, що практично всі підписники світської левиці вже назвали fashion-експеримент Волочкової неймовірно вдалим. Вони похвалили Анастасію за зовнішні зміни, зазначивши що зміна іміджу "омолодила" балерину, а її образ дійсно цікавий. За їхніми словами екс-прима Маріїнського театру виглядає чудово.

"Зачіска відмінна😍", " Вам так дуже добре!", "Вам з хвилястим волоссям дуже йде", "Урасівая стрижка", "інша справа"," Хороша, чортівка"," природність і море вам дуже до лиця", " красуня!"- підкреслили фанати.

Раніше Hyser писав, що балеріна любить заїдати чорну ікру солоними огірками.

Також наш портал повідомляв, що Анастасію Волочкову висміяли за застереження «по Фрейду».

Нагадавши, Волочкова без одягу здивувала шанувальників.