Мало хто знає, але в деяких країнах бездітність раніше була дуже вагомим приводом для розірвання шлюбу. Адже, як правило, до 20 століття в сім'ях дітей було багато і вважалося, що діти - це Боже благословення. Зараз же в Росії населення щороку скорочується на мільйон, так як більшість вважають дітей "тягарем". Сергій Безруков з ними не згоден.

Так, стало відомо, що 47-річний російський актор Сергій Безруков став батьком вп'яте. Про поповнення в родині зірка вітчизняного кіно повідомив особисто в Instagram у ніч на суботу 24 липня.

"Ура! Нас стало більше! Спасибі тобі, рідна моя! Я був поруч", - написав актор під фотографією, на якій його кохана жінка притискає до себе немовля. По обстановці видно, що пологи проходили в лікарні під наглядом медичного персоналу.

За словами Безрукова, його дружина Анна Матісон народила хлопчика, якого вони планують назвати Василем.

Одними з перших пару привітали актриси Світлана Ходченкова і Єлизавета Боярська, а також директор Великого Московського цирку Едгард Запашний.

Відомо, що народний артист Росії Сергій Безруков і Анна Матісон разом з 2016 року і у них є вже чотирирічна дочка Маша і дворічний син Степан. Зі своєю дружиною головний герой " бригади "познайомився в 2014 році на зйомках фільму"Чумацький шлях".

Крім цього, у актора є позашлюбні діти від петербурзький актриси Христини Смирнової-дочка Саша і син Іван.

Відзначимо, що про майбутню подію шанувальники актора дізналися відносно недавно - в червні. Саме тоді Безруков опублікував миле сімейне фото, на якому неможливо не помітити кругленький живіт Анни. Правда, багато хто подумав що живіт може бути накладним, так як подружжя в той час перебували в Сочі, де працювали над новим проектом.

Раніше "Hyser" писав про те, що фанати стурбовані зовнішнім виглядом актора Дмитра Дюжева.

Також наш портал розповів про те, що зірка" бригади " Павло Майков розлютив шанувальників дивним постом в соціальній мережі.

Нагадаємо, що Ющенко показав як виросли його діти.