У Кривому Розі через пожежа довелося евакуювати 22 людини з будинку престарілих.

У ніч на суботу, 24 липня, в Кривому Розі загорівся будинок для престарілих. На місце події відразу ж прибули рятувальники, які стали евакуювати людей. Всього було евакуйовано 22 людини.

"24 - го липня о 03:06 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в приватному будинку престарілих, який розташований на вулиці Железнякова Саксаганського району міста Кривий Ріг", - розповіли рятувальники.

На місці було встановлено, що пожежа виникла в господарській кімнаті. Вона була розташована на першому поверсі триповерхової будівлі. На момент загоряння всередині будівлі знаходилося 25 осіб. 22 з них – пенсіонери.

Пожежникам вдалося локалізувати пожежу о 03:24, а ліквідувати о 04: 20.

Ніхто з людей не постраждав. На місці вони були оглянуті медиками.

На місці продовжують роботу рятувальники та представники правоохоронних органів. Вони з'ясовують, що стало причиною загоряння. Адже могли постраждати люди. Нагадаємо, що цього року горів незаконний будинок престарілих у Харкові.

Тоді багато хто потрапив до лікарні, а хтось помер на місці. На так званих "власників" цього незаконного будинку престарілих було заведено кримінальну справу. Так як їх дії були протизаконні і спричинили смерть жодної людини.

У Кривому Розі також належить з'ясувати, наскільки власники будинку престарілих дотримувалися пожежної безпеки. Адже від цього дуже багато залежить. Якщо були порушення, то вони теж можуть отримати термін. Це вже буде розцінюватися на кримінальна відповідальність. Слідство триває.

Раніше Hyser писав про те, що під Києвом сталася серйозна ДТП.

Також писали, що у Росії вогонь охопив гектари лісу, страждають люди.

Нагадаємо, що під Миколаєвом розбився вертоліт з людьми.