Політичний експерт Андрій Головачов розповів про можливість дострокового відходу Зеленського.

Про те, що Володимир Зеленський може достроково покинути свій пост президента йдеться вже не вперше. Але поки не було ніяких для цього конкретних передумов. Однак, останнім часом події розвиваються вкрай стрімко і це дає підстави вважати, що перспектива його відходу не настільки туманна.

апад хоче прибрати Зеленського, пише в Фейсбук політичний експерт Андрій Головачов.

Той факт, що відразу після зустрічі Меркель і Байдена МЗС Німеччини зажадав від України імплементувати формулу Штайнмаєра в українське законодавство, однозначно говорить про те, що Байден також погодився на це, про що 30 Серпня Зеленський і буде проінформований в самій категоричній формі.

Але за фактом Зеленський не зможе виконати цієї вимоги. Бо вже не має тієї підтримки від українців, яка була у нього на початок президентського терміну. Він просто не зможе витримати того тиску від патріотів, який на нього буде надано.

"Як я вже неодноразово писав Зеленський не влаштовує захід через свого дилетантизму, несистемності, фриковості, непрогнозованості, схильності до авантюризму, авторитаризму, а також залежності від Коломойського. Захід вже втомився від Зеленського, він всіх втомив до чортиків і з ним вже ніхто не бажає мати справу. І не буде більше.

Тому різкий примус Зеленського до імплементації формули Штайнмаєра - це прозорий натяк на крайню бажаність дострокового відходу", - підсумував експерт.

Цей факт доводить те, що Петро Порошенко вже практично почав свою підготовку до виборчої президентської компанії. Але Зеленський, по всій видимості, просто так здаватися не збирається.

Раніше Hyser писав про те, що проти Зеленського відкривають справу, це вже серйозно.

Також писали, що Зеленський підписав доленосний закон.

Нагадаємо, що невизнаний Лукашенко став залякувати третьою світовою війною.