Внучка Софії Ротару показала себе у відвертій сукні.

Внучка Софії Ротару Софія на своїй сторінці в соціальній мережі розмістила нові фотографії, які були зроблені під час її відпочинку в Італії. Дівчина постала перед шанувальниками в м аленькому чорному платті, яке відкрило вид на її витончені плечі і довгі ноги. Відзначимо, що таке вбрання неймовірно підкреслив фігуру дівчини.

Свій образ Софія доповнила розпущеним волоссям і легким макіяжем. Відомо, що в Італії Софія перебуває разом зі своїм коханим. Незабаром пара вже відзначатиме рік своїх відносин. І хоч дівчина не так часто виносить подробиці свого особистого життя на громадську думку свого нового нареченого вона показує все частіше і частіше.

У коментарях користувачі мережі відзначили, що Софія неймовірно красива. А її поділ сукні, який злегка підвівся на одному зі знімків додає трохи інтриги.

Відзначимо, що дівчина досить багато часу приділяє своїй кар'єрі моделі і вже встигла домогтися непоганих результатів.

"Buonasera🥂 💫", - підписала новий знімок сама Софія.

Користувачі висловили свою думку в коментарях під знімком.

"Красуня, Порода!!!! Ви-чудові, Вааау, яка фігура 😍 🔥 , Ікона стилю🔥, Яка Чарівна!❤️🔥, Вітаємо!👏, Ніжність🌸, Шикарна🔥, неймовірно-прекрасна Софія!)😍, дуже красива🥺", - написали користувачі Мережі.

У коментарях також відзначився і хлопець дівчини, який залишив для неї багато сердечок.

Раніше Hyser писав про те, що внучка і невістка Софії Ротару вирушили на відпочинок до Італії, а бабусю з собою не взяли.

Також писали, що у мережі показали те, як виглядає Софія Ротару без Гримму і образу, складно навіть дізнатися.

Нагадаємо, що внучку Софії Ротару спіймали за нескромним заняттям.