Синоптики розповіли, якою буде зима вже цього року.

Так, синоптики попереджають про те, що цього року буде дуже холодна зима зі снігопадами. Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань.

За його словами, Грудень буде суворим і морозним, проте докладні розрахунки робити рано. Адже погода в цьому році крані непередбачувана і тому може все помінятися в самий останній момент. Але в будь-якому випадку українцям все ж варто заздалегідь готуватися до сильних морозів, щоб потім для них це не стало якимось сюрпризом.

Горбань зазначив, що наприкінці першого місяця зими можуть бути сильні снігопади. При цьому в січні очікується потепління. Потім сніг і мороз повернуться на старий Новий рік і залишаться в Україні до хрещення, після чого знову потеплішає.

Такі коливання погоди принесуть багато незручностей для жителів нашої країни.

Також люті морози чекають українців у лютому. Що стосується опадів, то їх теж буде досить багато. Багато міст постраждають від снігопадів. Минулої зими теж було досить багато опадів і це порушувало роботу громадського транспорту, а також багатьох підприємств.

В кінці зими можливі навіть снігові бурани. Горбань уточнив, що точніше про погоду наступної зими можна буде говорити через три місяці.

А ось що стосується осені, то вона в цьому році не змусить себе чекати і відразу ж потіснить літнє тепло. Багато хто відзначає, що клімат в Україні став кардинальним чином змінюватися. Також багатьох налякали рясні дощі, які буквально затопили деякі міста України. Найбільше "дісталося" західним регіонам та Одесі. Там буквально деякі вулиці були повністю занурені у воду.

Раніше Hyser писав про те, що синоптики розповіли, якою буде погода на цих вихідних.

Також писали, що синоптики попередили про повернення спеки в багато регіонів України найближчим часом.

Нагадавши, якою буде зима вже цього року і чого варто від неї чекати.