Відома фігуристка і дружина прес-секретаря російського президента Дмитра Пєскова Тетяна Навка обурила соцмережі новим постом у соцмережі Instagram.

Не встигли ще вщухнути пристрасті через її нетолерантні висловлювання, що образили світове ЛГБТ-співтовариство, як ім'я спортсменки знову зазвучало в обговореннях хейтерів.

Інтернет-користувачам стало незрозуміло, навіщо вона розмістила на своїй сторінці архівний фрагмент виступу Володимира Зеленського за часів, коли він був актором студії «Квартал 95». Тоді нинішній український президент висміяв всі стереотипи, які нав'язують росЗМІ про українців.

Сама Тетяна Навка у підписі до публікації заявила: "Як у воду дивився🙈 як то кажуть: "Бійся думок своїх!" 🤔🤣
Було б смішно, якби не було так сумно... 😔 🤔 Всім хороших вихідних!!!👍🏼✌🏻".

Гості сторінки відзначили недоречність подібних інтернет-послань і нагадали дружині Дмитра Пєскова, що вона народилася в Україні:

Тетяна Навка народилася в 1975 році в Дніпропетровську в родині інженера і економіста. Батьки майбутньої зірки льодових шоу доклали максимум зусиль, щоб їх дочка змогла реалізуватися на спортивному терені. У 14-річному віці Навка перебралася до Москви.

До слова, до того, як вийти заміж за Дмитра Пєскова, вона, за чутками, перебувала у відносинах з актором-скандалістом Маратом Башаровим.

Раніше "Hyser" писав про те, що спливли несподівані подробиці створення серіалу "Свати".

Також наш портал розповів про те, що Олена Кравець засмутила соцмережі милим фото своїх дітей, що підросли.

Нагадуємо, що Сергій Безруков поділився з шанувальниками знімком з лікарняної палати.