За мікроблогом однієї з найяскравіших представниць сучасного шоу-бізнесу Віри Брежнєвої стежать близько 12 мільйонів фоловерів.

Артистка регулярно ділиться подробицями свого зоряного життя і хвалиться творчими досягненнями. А днями в Instagram-stories знаменитості з'явилися публікації, в яких вона зізналася, що дуже сумує за Києвом. Також вона розмістила жарти українською мовою.

Як відомо, Віра Брежнєва народилася і виросла в Україні, але успіху на естраді домоглася в Росії. Крім того, вона сама себе ніколи не вважала українською виконавицею, так як не брала участі в музичних конкрурсах і в її репертуарі немає українських пісень:

До слова, нещодавно чоловік Віри Брежнєвої-композитор і продюсер Костянтин Меладзе опинився в центрі харассмент-скандалу. Кілька знаменитих виконавиць, в тому числі, Ані Лорак і Оля Полякова публічно заявили про те, що отримували від шоу-бізнесового діяча недвозначні пропозиції взамін на просування по кар'єрних сходах.

Правда, через деякий час, Ані Лорак від своїх слів відмовилася і заявила, що даючи інтерв'ю в програмі Бориса Корчевникова "Доля людини", не думала, що її слова будуть невірно трактовані.

Потім на захист Костянтина Меладзе виступив його молодший брат-Валерій, який назвав Олю Полякову "фріком в купальнику і короні". Втім, українська поп-діва, на радість багатомільйонної армії шанувальників, не стала відмовчуватися і записала різкий відеовідповідь своєму кривднику.

Раніше "Hyser" писав про те, що Віра Брежнєва підкорила публіку стильною сукнею з глибоким розрізом.

Також наш портал розповів про те, що Валерій Меладзе відкрив завісу особистого життя рідного брата.

Нагадуємо, що Оля Полякова відповіла на образи Валерія Меладзе на її адресу.