Бійку влаштував відомий український актор Андрій Фединчик.

Актор театру і кіно Андрій Федінчик здивував своїх шанувальників неадекватною поведінкою. Справа в тому, що він влаштував бійку в Подільському районі Києва. Відповідне відео опублікував "Київ Оперативний" у Facebook.

Все почалося з того, що Фединчик небезпечно маневрував на самокаті.

"Цей злий мужик їхав зигзагами по дорозі на електросамокаті. Йому дуже не сподобалося, що йому сигналять - підбіг до машини і почав водія витягувати через вікно, а той йому бризнув з балончика в обличчя"- розповіли очевидці.

Як виявилося, акторові дуже не сподобався той факт, що йому хтось посмів посигналити. Після того як його спробували трохи вгамувати і повалили на землю, він почав битися головою об асфальт. Якого ж було здивуванням багатьох, коли зрозуміли, що перед ними відомий український актор.

У мережі було опубліковано відео з неадекватною поведінкою актора. Як видно з кадрів, що він явно в той момент був не в собі. На іншому фрагменті відео він все ж вдарив іншу людину. Після чого його заламали відразу кілька чоловіків.

Поки сам актор ніяк не прокоментував свою поведінку. Але явно з ним в той момент було щось не так. Можливо, що він був у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.

Андрій Федінчик активно займається розвитком своєї кар'єри. Він вже встиг знятися в багатьох картинах. Це і повнометражні фільми, а також серіали. Крім того він грає на сцені театру.

У 2019 році вийшов фільм Олексія Шапарєва "Крути 1918", де Федінчик зіграв Олексія Савицького.

Федінчик одружений на актрисі Наталці Денисенко.

Раніше Hyser писав про те, що Сергій Безруков показав кадри з палати лікарні.

Також писали, що Дмитро Дюжев розповів про те, як він втратив свою маму.

Нагадаємо, що Аліна Гросу розкрила для своїх фанатів головний секрет.