Грузинський суд у 2018 році оштрафував місцеву компанію під назвою "Aiisa" за неетичну рекламу.

Телеграм-кнала "ИнсайдерUA" пише, що сума штрафу склала 160 американських доларів. Також суд заборонив продавати презервативи, на яких були зображені історичні особистості.

Джерело стверджує, що на сьогоднішній день Європейський суд з прав людини зняв введену заборону, що означає, що знову на засобам контрацепції можна буде побачити портрети Путіна, Сталіна і Кім Чен Ина.

"Пора налагоджувати українське виробництво", - пише Телеграм-канал.

Нагадаємо, раніше політолог Дмитро Орєшкін заявив про те, що у Російської Федерації немає майбутнього. За його словами "путінський режим" живий, поки живий сам президент. Коли його не стане, режим кане в лету.

"Для мене здається очевидним, що Путін успішно вирішує тактичні завдання зі збереження свого режиму. Але точно так само успішно вирішують свої завдання і Кім Чен Ин, і Мадуро. Але що відбувається при цьому з територіями і з народом, які ці товариші опікують, - ось, що найцікавіше", - сказав він.

За словами Орєшкіна, маючи величезні ресурси, Росія продовжує скочуватися вниз. В даний час Путін контролює країну, "підгодовує Лукашенка і Придністров'я", а силовики контролюють ситуацію, поки це буде йому вигідно.

Політолог упевнений, що свідомо даний план є провальним і майбутнього у Росії з ним не буде. А ось Україна, навпаки, в даний час набирає обертів свого економічного і політичного розвитку.

Раніше Hyser писав про те, що Нацкорпус різко відреагував на заяву президента щодо "вагнерівців".

Також Hyser повідомляв, що відомий політолог передбачив дату падіння режиму Володимира Путіна в РФ.

Нагадаємо, що Олександр Лукашенко поставив Володимиру Зеленському ультиматум.