Лариса Доліна поділилася з шанувальниками оригінальним знімком, але фанати не визнали у фігурі на фото свою улюбленицю. Співачка позувала в образі чи то Шамаханскй цариці, чи то індуїстського божества.

Російська співачка Лариса Доліна поділилася зі своїми фоловерами оригінальним фото. Зірка розповіла, що зібралася на день народження до своєї подруги фотохудожниці Катерини Рождественської. Тому вітальний пост Долина супроводила не знімком іменинниці, а її творінням.

"Один з образів, створений моєю подругою-фотографом-художником Катериною Рождественською @katyarozhdest , яку я їду вітати прямо зараз з днем народження!!!💐🌺🌸🌹🌷🍾🥂🎉🎀🎁🎈🎊Ми створили разом чимало образів і всі вони мені дуже подобаються. Катя-суперпрофесіонал у своїй справі, у неї особливе чуття, особливий погляд, вона завжди вибирає цікаві ідеї, Катя ні на кого не схожа, я її дуже люблю ще за те, що вона тепла, затишна і добра людина ☺️️️ Катюша, до швидкого, я в дорозі!♥️♥️♥️💋💋💋», - написала Лариса.

На опублікованому знімку Долина відображена в незвичному образі. Деяким фанатам вона нагадала Шамаханську царицю, а іншим – індуїстське божество. Позувала Лариса в злотому топі і червоних шароварах з металевим декором. Голову, шию і руки виконавиці прикрашали металеві прикраси «під золото». Позує Долина босоніж в позі лотоса.

Однак візажисти використовували в макіяжі золотий бронзатор, який зробив обличчя артистки схожим на маску. Помітний макіяж губ і очей взагалі перетворив Ларису в неживу статую. Хоча, можливо, саме такою і була задумка Катерини, яка створила цей образ для Лариси.

Як повідомлялося раніше, Лариса Доліна в образі Барбі впала на підлогу. Що сталося?

Hyser також писав, що Лариса Доліна показала, як виглядає після пластики. Що змінила в собі співачка?