У мережі показали найдорожчі готелі в Кирилівці

Сезон відпусток у самому розпалі і українці масово роз'їжджаються на курорти, щоб відпочити біля моря. Більшість вибирають вітчизняні курорти, але в підсумку це може обійтися набагато дорожче, ніж за кордоном, особливо для любителів розкішного відпочинку. Наприклад, в Кирилівці можна знайти дешеве житло близько 2-3 тисяч гривень, а можна відпочити і за 38,5 тисячі гривень на тиждень. Про це пише 061.ua.

Так, на Бюрючому можна зняти номер люкс майже за 40 тисяч гривень за тиждень. За цю суму клієнт отримує доступ до ресторану, бару, відкритого басейну, фітнес-центру, безкоштовної парковки та пляжу на першій лінії. У номерах є всі необхідні для комфортного проживання зручності: кондиціонер, холодильник, телевізор, душ та інше. Також в номерах є шафа куди можна помістити свої речі на час відпочинку. Щоранку в готелі подають континентальний сніданок.

При бажанні відпочити з розмахом туристи мають можливість зняти цілий будинок в готелі на Федотовій косі на 160 квадратних метрів. Обійдеться таке житло в 36,4 тисячі гривень за тиждень. У будинку є дві спальні і вітальня, тому це хороший варіант для сімейного відпочинку.

Також за 26,6 тисячі гривень можна тиждень пожити в готелі з високою оцінкою 9.6 від Booking з назвою New Vasiki. На території готелю приватний пляж, ресторан, бар, безкоштовна парковка і багато інших "плюшки". Також є облаштований дитячий ігровий майданчик. Сніданок у вартість не входить, тому при бажанні його можна замовити за 400 гривень.

Варто відзначити, що такі розцінки на готелі обурюють відпочиваючих, за словами яких дешевше буде відпочити в Туреччині, де за меншу ціну пропонують кращі умови.

Раніше портал Hyser повідомляв, що стало відомо як обманюють туристів в Туреччині та Єгипті.

Також наш портал інформував, що на одеських пляжах стало небезпечно купатися.

Нагадаємо, що в Україні знайшли найчистіший пляж на Чорному морі.