У Харкові водій трамвая здивував пасажирів громадського транспорту розстановкою пріоритетів

Трамвай, звичайно, не вважається найшвидшим видом громадського транспорту в Україні, і, тим не менш, сідаючи в нього, пасажири розраховують хоча б на мінімальну відповідність розкладу. Однак, як з'ясувалося, не всі водії громадського транспорту піклуються про те, щоб пасажири добиралися куди їм потрібно вчасно. Про подібний інцидент розповів Telegram-канал "Харків LIVE".

Повідомляється, що інцидент стався в місті Харків вранці 28 липня, в трамваї, які рухався за маршрутом №8. У певний момент водій зупинив свій транспорт і курив зі своїм товаришем, поки пасажири, що знаходилися в трамваї, очікували продовження руху.

Ця подія була відображена на відеоролик. На записі видно, як двоє чоловіків стоять під автобусною зупинкою, курять і щось бурхливо обговорюють. Автор ролика вельми справедливо помітила, що такий водій ще й гроші за свою роботу отримує. Інформації про те, як довго тривала незапланована зупинка, не з'являлося.

Користувачів мережі подібна ситуація, проте, розвеселила: "бажаю всім таких друзів"; " а твій друг заради тебе зупинить трамвай?"; "Друг — це майже як сім'я... Може за кермом був Домінік Торетто".

Так чи інакше, невідомо, наскільки довгою була така ненавмисна зупинка трамвая, пов'язана, судячи з усього, з якимись особистісними проблемами водія і його оточення, тому й інформації про те, чи отримав він якесь покарання за свою поведінку теж немає.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що в Україні знайшли найчистіший курорт Чорного моря.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали, як популярний курорт розчищають від докучливих шкідників.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, що туристи в Кирилівці масово скаржаться на алергію через морську воду.