Немислимий випадок, що стався нещодавно в місті Рівне, обурив багатьох українців. Стало відомо, що місцевий лікуючий стоматолог жорстко зверталася зі своїми пацієнтами. На жаль, маленькі діти не змогли розповісти своїм батькам. Але кадри з прихованої камери потрапили в мережу, викликавши величезне обурення у користувачів. Тепер багато хто вимагає приблизно покарати лікаря, а також провести огляд у психіатра.
Про це пише "Вести-UA.NET".
Інцидент стався в обласному місті Рівне сколихнув всю Україну. Освічена жінка, якій багато батьків довіряли лікування своїх малюків, виявилася жорстокою і просто знущалася над ними.
Таке звернення потрапило в мережу, викликало неоднозначну реакцію і обурення. Як відомо, маленька дитина не завжди зможе зрозуміло пояснити батькові, що відбувається в кабінеті.
Цим і користувалася "тітка доктор", про чиїх нахилах дізналися завдяки прихованій камері. Небайдужа Вікторія Мамотюк виклала відповідні відео у Facebook.
Так, в ролику ясно видно, як доктор звертається зі своїми маленькими пацієнтами.
Безкарність доктора давала привід бити і душити своїх пацієнтів. На відео одна з жертв поганого поводження. Як стало відомо, мати жертви спочатку намагалася захищати стоматолога.
Однак коли дізналася, що її дівчинка також постраждала, поміняла свою думку. Мати була вражена в результаті правди, що відкрилась.
В її випадку справа ускладнюється ще й тим, що дитина має проблеми зі здоров'ям. У 3-х річної дівчинки хворе серце, а горе-лікар добре знала про це. Однак це не зупинило доктора.
Залишаючи дітей без нагляду у лікаря ніхто не очікував, що стоматолог буде бити їх головою об крісло.

Раніше Hyser писав, що лікарі назвали черговий ознака, що свідчить про онкологічне захворювання.

Також портал писав, коли медики прогнозують чергову хвилю Covid-19.

Нагадувати, що фахівці попереджають про негативні наслідки неуваги до власного здоров'я.