Депутат партії «Голос» несподівано напав на коміка та сценариста «Телебачення Торонто»

Стало відомо, що депутат Київської міської ради від партії «Голос» Костянтин Багатов напав на коміка та сценариста «Телебачення Торонто» Владислава Капицю. Відомо, що це сталося прямо від час гумористичного концерту, що відбувався і кінотеатрі «Братислава». Про цей випадок повідомив сам комік на своїй сторінці в соцмережі.

Крім того, Владислав Капиця також поділився з підписниками відео, які йому вдалося зробити на місці подій. Як пояснює артист, конфлікт стався через те, що депутату Багатову не дуже сподобалося, що у текстах коміка Дмитра Поліщука були нецензурні висловлювання. Через це депутат практично заважав проводити виступ, що переросло в конфлікт з Владиславом Капицею.

Капиця відзначив, що депутат навіть вдарив його по обличчю. Крім того, Констянтин Багатов намагався забрати в хлопця з рук телефон, на камеру якого той знімав все, що відбувається. Частина відеороликів все ж комік зміг зберегти. Вже трішки пізніше стало відомо, що депутат таки попросив вибачення за свою поведінку.

За словами представника «Голосу» він мало знайомий з таким жанром комедії, через що відреагував на виступ артистка не дуже адекватно. Проте депутат заявив, що у виступі артиста була критика і про «Братиславу», а представник «Голосу» вважає, що артистки не мають право лаятися на сцену, де вони виступають, що з якогось богу, за словами депутата пояснює його реакцію.

Між тим, комік Владислав Копиця вже планує писати заяву до поліції через напад. Крім того, в столичному осередку партії «Голос» будуть також обговорювати поведінку їх депутата.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що в Києві прямо у гуртожитку одного з університетів стався озброєний напад. В мережі з’явилися подробиці інциденту.

Також повідомлялося, що депутати українського парламенту звернулися до міжнародних партнерів країни. Відзначається, що справа полягає в засудженні російської агресії.

Крім того, фахівці Служби безпеки України викрили агентурну мережу в популярних месенджерах. Відзначається, що мова йде про купу Telegram-каналів, які мають відношення до країни-агресора. З’явилася нова інформація щодо цієї справи.