Українці стали масово скаржитися, що компанія Київстар стала красти у них гроші.

Так, українці стали скаржитися на те, що з їхніх рахунків пропадають гроші. Зокрема, такі скарги стали надходити від абонентів мобільного зв'язку Київстар. Варто відразу сказати, що це не перший факт скарг від українців. Вони часто пишуть про те, що зв'язок цього мобільного оператора в деяких населених пунктах не відрізняється особливою якістю.

Такі скарги, найчастіше з'являються в соціальній мережі. Але цього разу українка вирішила розповісти історію про те, що у неї з рахунку пропали гроші. Виявляється, що вона поповнила свій рахунок на 70 гривень 13 лютого. У неї вже було 52 гривні і тому в сумі у неї вийшло 122 гривні. Тариф у неї коштує 100 гривень, про що вона сама вказала у своєму повідомленні.

Але вже на наступний день у неї залишилося всього 32 гривні на рахунку. Вона не розуміє, як так у неї вийшло і чому кожен день у неї знімає гроші, хоча такого не повинно бути.

"Аферисти ще ті. Поповнила телефон 13.02. на 70 гривень і на рахунку залишалося 52 всього 122 грн при тому що тариф 100 грн. На сьогоднішній день Залишилося 32 грн. Питання, де поділися гроші", - написала розгнівана Українка на офіційній сторінці компанії Київстар.
У коментарях співробітники компанії запропонували розібратися в ситуації. Але українка заявила про те, що вона не раз з цією проблемою зверталася в колл-центр, але там нічого путнього їй не змогли сказати.
Але вона запевнила, що не залишатиме цю ситуацію без уваги. При тому, що на подібні пропажі грошей скаржаться і її знайомі.