Національна поліція затримала винного у споюванні неповнолітньої

Про те, що поліцейські з Чернігова знайшли місцевого жителя, 33-х років, який сприяв доведенню 12-річної дівчинки до стану несвідомості, повідомляє прес-служба Національної поліції в Чернігівській області, на своїй офіційній сторінці в Facebook.

Національна поліція. Фото: скріншот YouTube-відео.
Національна поліція. Фото: скріншот YouTube-відео.

Ще в неділю, 14 лютого, близько 6 години вечора, у відділення надійшов дзвінок про те, що на одній з вулиць міста, компанія, що складається з молодих людей, переносить в невідомому напрямку тіло молодої дівчини.

Відразу після повідомлення, на місце подій виїхав екіпаж патрульної поліції, у супроводі співробітників ювенальної служби поліції та карети "швидкої допомоги". Дівчинці відразу ж, на місці, надали необхідну медичну допомогу, і після цього госпіталізували в місцеве реанімаційне відділення. Медичні працівники зазначили, що неповнолітня перебувала в стані глибокого алкогольного сп'яніння, з підозрою на можливе отруєння.

Пізніше, правоохоронцями було встановлено, що постраждала, 12-ти річна дівчинка, проживає недалеко від Чернігова, в одному з сіл. А виховує дитину тільки одна бабуся. Мабуть, саме тому, дитина змогла самостійно, і без попиту, виїхати в обласний центр для зустрічі з "друзями".

Винний у споюванні. Фото: facebook.com/policechernigivshchini
Винний у споюванні. Фото: facebook.com/policechernigivshchini

Як стало відомо, до дітей, в одному з під'їздів житлової багатоповерхівки, вийшов малознайомий дорослий чоловік, який миттєво виніс пляшку зі спиртним, на апробацію. Всупереч тому, що сам молодий чоловік відмовився продегустувати цей спиртний напій, 12-ти річна дівчинка все ж зважилася спробувати алкоголь. Підсумком стало те, що дівчина знепритомніла, і саме момент, коли "друзі" винесли її з під'їзду будинку, був зафіксований небайдужими перехожими, які й звернулися в поліцію.

На цей час особу винного встановлено, і складено протокол, відповідно до статті 180 кодексу України про адмінпорушення(доведення неповнолітнього до стану сп'яніння), що, швидше за все, обійдеться для чоловіка всього лише невеликим штрафом.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що у Київській області зіткнулися авто і поїзд.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що після відключення від газу та електроенергії, громадяни України змушені опалювати квартири сміттям.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що за водіння авто в стані алкогольного сп'яніння саджатимуть на "реальний" термін.