В деяких регіонах обмежено рух транспорту

Лютий радує школярів великою кількістю снігу і можливістю покататися з гірок, а водіям і простим українцям негода створює масу проблем. Черговий циклон принесе опади в ряд регіонів. Тож, через ускладнення погодних умов у ДСНС повідомили, на яких трасах обмежено рух. Важливою інформацією пресслужба відомства поділилася в Facebook.

Рятувальники поділилися оперативною інформацією, де в середу, 17 лютого ускладняться погодні умови. Ця інформація вкрай важлива для водіїв, які знаходяться в дорозі, адже можуть на час перекриватися траси.

За прогнозом, незначний сніг пройде у Вінницькій, Волинській та Житомирській областях. Жителям Тернопільської області ж слід готуватися до дощу.

В “Укравтодорі" відзвітували, що забезпечили проїзд дорогами загального користування, розчистивши дороги. Тому, водії можуть сміливо їхати у своїх справах.

Однак, все ще зберігаються обмеження для в'їзду великогабаритного автотранспорту в Івано-Франківській області. Йдеться про автодорогу Р - 24 за напрямком Татарів-Кам'янець-Подільський. Зокрема, йдеться про ділянку Коломия-Городенка.

У пресслужбі ДСНС повідомили, що для забезпечення безперебійного руху дорогами відомство підключило додаткові одиниці своєї техніки в таких областях, як Івано-Франківська, Хмельницька та Львівська.

У зв'язку з сильним похолоданням, по країні були створені пункти обігріву, де люди можуть зігрітися, випити чаю і перечекати негоду. Такі місця розмістили біля доріг, щоб водії у разі надзвичайної ситуації могли мати можливість зігрітися.

За прогнозом синоптиків, найближчими днями ще повинна зберегтися морозна погода, а також очікуються незначні опади.

Раніше портал Hyser повідомляв, що українцям в ряді регіонів варто готуватися до 25 градусних морозів, кому варто утеплятися.

Також портал писав, що синоптики прогнозують швидке потепління, названа дата.

Нагадуємо, що в Україні набуло чинності рішення про підвищення штрафів для пішоходів за низку порушень правил дорожнього руху. Таким чином, чиновники сподіваються знизити кількість аварій на дорогах.