Батьки звинуватили виховательку луцького дитсадка №37 у тому, що вона роздавала запотиличники та заклеювала рот скотчем чотирирічним дітям. Відзначається, що 56-річна жінка робила це показово, перед усією групою, а дошкільнятам говорила, що це "секретики".

Як пише видання ІА " Конкурент", батьки помітили, що діти почали приходити із садка з синцями та подряпинами, а на обличчі з'являлися червоні плями.

Журналісти вирішили з'ясувати деталі у завідувачки дитячим садком Валентини Винник. У телефонній розмові вона запевнила, що у них ніколи подібних ситуацій не траплялося. А вихователька, яка ніби заклеювала рот дитини скотчем, має 30 років педагогічного стажу.

Також керівник дитсадка заявила, що ситуація повинна вирішитися в інтересах дітей.

дитсадок у Луцьку. Скріншот з відео

Водночас в управлінні освіти Луцькради повідомили, що скотчем вихователька намагалася "налякати" лише дуже активного хлопчика.

Начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко пояснила, що нібито вихователька підклеювала тонким канцелярським скотчем картинки-маркування, які діти часто обривають. Один з маленьких хлопчиків дуже шумів і тоді жінка його трохи налякала.

"Він дуже шумів, дуже кричав, мама стверджує, що він активний хлопчик. І вихователька, маючи скотч в руках, каже йому: "зараз заклею рот". Так його налякала. Так пояснює вихователька", - прокоментувала Зіновія Лещенко ситуацію.

Крім цього, чиновниця заявила, що "чисто з людської позиції" не може звільнити виховательку, так як їй залишилося всього кілька років допрацювати до пенсії.

"Людині 56 років. Скажіть, як я б вчинила з чисто людської позиції, якби не дозволила їй допрацювати та дослужити в тій сфері, в якій вона пропрацювала 30 років?"- сказала вона.

Водночас журналістам стало відомо, що виховательку звільнили. Але, швидше за все, її переведуть працювати в іншу групу або інший садок.

Раніше "Нyser" писав про те, що у Рівному стоматолог знущався над дітьми.

Також наш портал повідомляв, у Чернігові поліцейські затримали чоловіка, який напоїв 12-річну дівчинку до несвідомого стану.

Нагадуємо, у Київській області дві школярки отруїлися таблетками.