Мікроавтобус з українцями зіткнувся лоб в лоб з фурою

У Чехії сталося серйозне ДТП за участю двох мікроавтобусів і вантажівки, в результаті якої загинули двоє українців. Ще три людини отримали травми різного ступеня тяжкості. Про це інформує видання Mukachevo.net.

У понеділок, 15 лютого в чеському містечку Підседлиці зіткнулися два мікроавтобуси, в одному з яких знаходилися українці і вантажний автомобіль. В результаті зіткнення двоє українців отримали травми несумісні з життям. Одного з водіїв отримав серйозну травму, тому для його госпіталізації був залучений вертоліт. Правоохоронці з'ясовують всі обставини трагедії, але водночас вже мають підозрюваного - водія автобуса, який перевозив українців.

ДТП в Чехії. Фото: denik.cz
ДТП в Чехії. Фото: denik.cz

За словами свідків в одному з мікроавтобусів їхала група з шести громадян України. Очевидці розповіли, що автобус їхав зигзагами після чого виїхав на зустрічну смугу, де вже зіткнувся з вантажівкою. Водій вантажівки вцілів і розповів поліції, що мікроавтобус їхав прямо на нього і зіткнення сталося за лічені секунди. Відповідно він не встиг запобігти ДТП.

ДТП в Чехії. Фото: denik.cz
ДТП в Чехії. Фото: denik.cz

Водій іншого автомобіля, який також постраждав в ДТП, розповів, що спочатку думав, що водій "транзиту" буде повертати, проте маневр не відбувся, потім наступило зіткнення з фурою.

Згідно з даними крім загиблих в ДТП постраждали 3 людини. Повідомляється, що травмована жінка загадково зникла з місця події, її знайшли тільки наступного дня майже за 200 кілометрів від місця ДТП. Постраждала пройшла обстеження і зараз її життю ніщо не загрожує. Рятувальники припустили, що дії жінки швидше за все пов'язані з отриманим стресом в наслідок аварії. Адже в кожної людини по-різному проявляється стрес і відповідно спостерігається різна поведінка.

Повідомляється, що місцеві правоохоронці продовжують працювати над встановленням всіх обставин і планують з'ясувати, що змусило водія виїхати на зустрічну смугу.

Раніше портал Hyser інформував, що на Кримському півострові сталася масштабна ДТП, люди молили про допомогу.

Також портал Hyser інформував, що у Польщі автобус з українцями врізався в дерево. У ДТП постраждали п'ятеро людей.

Крім того, Hyser писав, що рятувальники попередили українців про обмеження руху транспорту через погіршення погоди.