Жителі південного Штату виявилися не готові до таких аномальних заморозків

Лютий 2021 року видався досить суворим. В Україні, наприклад, де останні кілька років останній місяць зими був теплим, досить стандартна зимова погода принесла громадянам і уряду безліч незручністей. Що вже говорити про південь Сполучених Штатів Америки, де сувора зима — явище неймовірно рідкісне. У мережі з'явилися фотографії того, що відбувається в засніженому штаті. Про це повідомляє інформаційний портал "Інтерфакс".

Повідомляється, що в кінці минулого тижня по всій Америці почалися рекордні заморозки, проте найсильніше від їх наслідків постраждав саме Техас — внаслідок незвичайного холоду близько 4,4 мільйона жителів позбулися електропостачання, крім того, є загиблі.

Заморозки в Техасі. Фото: Instagram

Незважаючи на досить складну ситуацію, що склалася в штаті, багато людей намагаються не сумувати і публікують в соціальних мережах незвичайні фотографії, які показують, наскільки сильні морози почалися в штаті, де до цього абсолютно не були готові.

Заморозки в Техасі. Фото: Instagram

Автори публікацій залишають до своїх фото підписи, в яких скаржаться, що ніяк не можуть впоратися з морозами: "Залишила воду відкритою, щоб труби не замерзли. Не вийшло", "Напевно, найкраща фотографія, яку я коли-небудь робила. Сьогодні вона насолоджувалася техаським снігом!". "Моя мама з Техасу зробила неймовірного восьминога зі снігу, щоб привнести трохи світла в темні часи", "Переїжджай в Техас, говорили вони. Там буде тепло, говорили вони".

Заморозки в Техасі. Фото: Instagram

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що не так давно в уряді заявили про повернення адаптивного карантину. З'явилася перша інформація про те, в якій карантинній зоні опиниться столиця України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці вже порядком втомилися від холодної зими, проте синоптики в черговий раз попередили про те, що 19 лютого в країні очікується нове похолодання.

Також "Hyser" писав, що зима майже підійшла до кінця і незабаром Україна знову перейде на літній час. Стало відомо, коли потрібно буде переводити стрілки годинника.