В Одесі в черговий раз надійшло повідомлення про замінування порту.

В Одесі стався надзвичайний випадок. Справа в тому, що там в правоохоронні органи надійшло повідомлення про те, що Одеський порт був замінований. У пресслужбі Національної поліції вже виступили з повідомленням про те, що був спійманий житель міста Подольськ, який і повідомив про це нібито мінування.

За версією слідства, чоловік 1968 року народження подзвонив в поліцію і повідомив про загрозу вибуху в порту Одеси під впливом алкоголю. Також у затриманого вилучили телефон, з якого, ймовірно, він дзвонив в поліцію.

Справу попередньо кваліфікували за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі.

У перші повідомлення про мінування Одеського порту надійшло 28 лютого о 10:58. На місце одразу ж прибули вибухотехніки та рятувальні служби. Вони провели ретельний обшук усіх приміщень, але на місці не було виявлено жодних небезпечних предметів.

Варто сказати, що за останній час почастішали випадки нібито мінування адміністративних та інших установ приватної та державної форми володіння. Як правило, такі повідомлення мають помилковий характер. Але все ж у правоохоронних органах на них повинні зреагувати належним чином.

Нагадаємо, 9 лютого правоохоронці двічі за день перевіряли інформацію про "замінування" Приморського районного суду. В обох випадках ніяких вибухових пристроїв не знайшли. При обстеженні території евакуювали 350 осіб.

Як запевняють експерти, що метою таких дзвінків є дестабілізація ситуації не тільки в місті Одесі, а й по всій країні.

Раніше Hyser писав про те, що українцям пообіцяли нові штрафи, за що доведеться платити.

Також писали, що на всіх в'їздах і виїздах зі столиці стоять поліцейські блок-пости, перші подробиці того, що відбувається.

Нагадаємо, що у Києві сталася серія загадкових нападів переважно на чоловіків, список небезпечних місць.