Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов вже зробив собі вакцинацію від коронавірусу.

Повідомляється, що прищепили його вакциною AstraZeneca в Олександрівській клінічній лікарні м.Київ. Відповідною інформацією поділився сам міністр, уточнивши, що почуває себе добре.


Таким чином, Максим Степанов на власному прикладі продемонстрував, що вакцина AstraZeneca є безпечною і закликав не вірити фейкам, поширюваним з метою дискредитації Загальнонаціонального плану вакцинації.

Міністр зазначив, що робити щеплення просто необхідно, оскільки тільки так можна зупинити поширення COVID-19. У всякому разі це один з основних етапів на шляху до подолання пандемії коронавірусу.

Степанов запевняє, що вакцина, отримана Україною, безпечна і просить не вірити чуткам про її неефективність, фото: 24 канал

До того ж вакцинація може захистити не тільки від смерті внаслідок зараження COVID-19, але і від можливих ускладнень, до яких ця хвороба може привести. Тим більше як запевняє Степанов, вакцина, отримана Україною, якісна і вельми ефективна.

До слова, Україна в лютому отримала 500 тис. доза вакцини AstraZeneca, що дозволило приступити до вакцинації вже 26 лютого. В першу чергу вакцинували медиків і бійців ЗСУ в зоні дії спільних сил. Станом на 1 березня зі згаданих осіб було щеплено понад 3 тис.


Примітно, що судячи з коментарів під представленим постом у Facebook, користувачі все одно не вірять в ефективність отриманої Україною, вакцини.


Раніше "Hyser" писав про те, що українцям показали, хто отримав перше щеплення від коронавірусу.

Також наш портал повідомляв, що українців попередили про можливі карантинні ускладнення.

Нагадуємо, що президент України розповів, коли буде вакцинуватися.