Помер коментатор, голос якого знайомий майже кожному фанату

На жаль, часто в мережі з’являються сумні новини про те, що з життя йдуть відомі люди, які стали кумирами мільйонів. Так, стало відомо, що в Москві пішов з життя Юрій Розанов, відомий спортивний коментатор. Про це в соціальній мережі написав коментатор каналу "Матч ТВ" Михайло Моссаковський.

За словами Моссаковського, він дізнався про смерть відомого колеги буквально за 15 хвилин до того, як сам повинен був працювати в ефірі. Представник "Матч ТВ" зізнався, що після такої новини він навіть не знає, як йому працювати. Варто зазначити, що коментатору Юрію Розанову було всього лише 59 років (всього лише кілька місяців він не дожив до 60-річчя, день народження Розанова – 12 червня).

Варто нагадати, що в 2019 році стало відомо, що в Юрія Розанова діагностували онкологічне захворювання. Через це коментатор на деякий час не відійшов від роботи та не з'являвся в ефірах. Однак вже наприкінці того ж року він повернувся до роботи. Прихильники коментатора сподівалися на краще, однак, на жаль, з'явилася новина про таку тяжку втрату.

За свою кар'єру Юрій Розанов працював на багатьох телеканалах. Він обожнював футбол, хокей та інші види спорту. Довгий час він працював і на українських телеканалах "Футбол", "Футбол+", а також "Україна". Цікаво, що першим репортажем Розанова була була трансляція з хокейного матчу "Динамо" - "Ак Барс" 2 листопада 1996 рік. Крім телебачення, спортивний коментатор Юрій Розанов працював також і на радіо. Тож, голос цієї людини точно знає майже кожен вболівальник хокею або футболу. Без сумнівів, це дійсно тяжка втрата.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що з життя пішов перший очільник Міністерства закордонних справ. В мережі висловлюють співчуття родині.

Також повідомлялося, що в Києві провели в останню путь видатного українця. Зазначається, що громадяни вшанували пам'ять відомого українського режисера. З'явилися подробиці.

Крім того, повідомлялося, що пішла з життя відома голлівудська акторка. Варто зазначити, що вона точна знайома прихильникам франшизи "Зоряні війни".