Розпочався суд над чоловіком, який роками ґвалтував дітей

У Львові стартував судовий процес у справі пастора, який створив християнську організацію і довгий час ґвалтував неповнолітніх. Зазначається, що педофіл скалічив долі 147 дітей. Про це інформує Радіо Свобода.

Чоловік заманював дітей на заняття в так звану "дитячу релігійну організацію". Однак у процесі розслідування правоохоронці встановили, що підозрюваний та його організація не належать до жодної з релігійних конфесій чи церков.

Звинувачуваний. Фото: radiosvoboda.org
Звинувачуваний. Фото: radiosvoboda.org

Підозрюваний Роман М. з'явився на судовому засіданні в супроводі двох конвоїрів. Чоловік поводився дуже дивно: хитав головою і ледь волочив ноги. Захист підозрюваного заявляє, що чоловік психічно хворий, тому його не можна судити. Однак результати експертизи вказують на повну осудність обвинуваченого. Адвокат обвинуваченого заявив про необхідність повторної експертизи, оскільки останнім часом стан його клієнта значно погіршився.

Повідомляється, що перше судове засідання прийшли чотири жертви педофіла. За їхніми словами чоловік прикидається психічно хворим.

До слова історія спливла і набула розголосу тільки в 2020 році. Одна з постраждалих довгий час перебувала в депресії і звернулася за допомогою до психолога, який порадив піти в поліцію. Всього у справі фігурує шестеро осіб, які заявили про насильство. Правоохоронці впевнені, що постраждалих набагато більше, так як не всі погодилися свідчити в суді. Зазначається, що педофіл безкарно скоював злочини з 2005 до 2012 року. Ґвалтівнику, у разі доведення його провини, загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше портал Hyser повідомляв, що в уряді посилили покарання для телефонних терористів. Тепер порушникам загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

Також портал Hyser інформував, що у Дніпрі невідомі потроїли стрілянину в переповненому кафе.

Крім того портал Hyser писав, що у Києві сталася серія загадкових нападів на чоловіків.