У Києві спалахнув Печерський суд

В Києві сталося загоряння у Печерському районному суді. За попередньою інформацією пожежа виникла через коротке замикання в світильнику. Про це інформує портал OBOZREVATEL.

У Печерському суді, який розташований у Шевченківському районі Києва, на вулиці Володимирська, 15 сталося загоряння. Повідомляється, що пожежа сталася в одному з кабінетів суду. Рятувальників на місце інциденту не викликали, так як вогонь був незначним, і люди, що знаходилися поруч, змогли ліквідувати загоряння за допомогою вогнегасника.

В результаті події ніхто не постраждав. Відзначається, що причиною загоряння в будівлі суду могло стати замикання в світильнику.

Варто відзначити, що вогняні НП для України не рідкість. Так, 27 лютого в Чернівецькій лікарні прогримів вибух, а потім почалася пожежа. Всіх пацієнтів терміново евакуювали з будівлі, проте врятувати всіх не вдалося. В результаті події загинула одна людина, ще один був госпіталізований з опіками. Прибулі на місце події рятувальники оперативно ліквідували загоряння. За попередньою інформацією НП сталася в результаті спалаху кисневої труби.

Крім того, 25 лютого в Одесі сталася пожежа в багатоповерховому будинку, в результаті якого загинуло дві людини. Повідомляється, що спалахнув 5-поверховий будинок в Приморському районі міста. Мешканці будинку, які звернулися в службу порятунку, скаржилися на слабкий запах диму в парадному. Прибулі на місце подій рятувальники встановили, що загоряння сталося в одній з квартир на 2-му поверсі. Під час ліквідації пожежі, бійці ДСНС виявили два тіла. Попередньо причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем господаря квартири.

Раніше портал Hyser інформував, що у Черкасах спалахнула багатоповерхівка. Під час пожежі постраждали дві людини. Їх госпіталізували з опіками різного ступеня.

Також портал Hyser повідомляв, що у Харкові спалахнув дитячий садок.

Крім того портал Hyser писав, що на Львівщині чоловік підірвався на гранаті.