Росія планує провести військові навчання разом з Білоруссю.

Так, російські та білоруські військові підрозділи планують разом провести тактичні навчання.

Про це повідомляти Міноборони РФ.

Повітряно-десантні війська Росії і сили спеціальних операцій Збройних сил Республіки Білорусь будуть тренуватися на полігоні "Поливно" в Ульяновській області і полігоні "Осиповичский" в Мінській області. Навчання пройдуть з 9 по 20 березня.

Як стало відомо, що спочатку білоруські військові прибудуть на територію Російської Федерації. Але вже після російські війська проведуть свої навчання на території Білорусі. Всього в навчаннях візьмуть участь близько 400 військовослужбовців, а також близько 100 одиниць бойової та спец техніки. З боку Білорусі в навчаннях візьмуть участь близько 80 військовослужбовців.

Крім того в навчанні будуть задіяні 2 ударних вертольоти Мі-24 і 6 транспортно-бойових вертольота Мі-8АМТШ.

У Міністерстві оборони РФ заявили, що дані військові навчання присвячені миротворчій тематиці.

Варто сказати, що це не перший раз, коли Російська Федерація проводить свої військові навчання в такій близькій відстані від державного кордону України. Раніше було відомо про те, що були проведені військові навчання на окупованому півострові Крим. Крім того ці навчання не були узгоджені з українською стороною.

Така тактика поведінки російської сторони сильно обурює український уряд і світову спільноту. Тому що про це ніхто не визнав, що Крим відійшов до Росії на законних підставах. Це була анексія і Крим як і раніше є українським півостровом. Такої думки дотримуються всі країни.

Раніше Hyser писав про те, що генерал розповів, з якого боку Росія планує вторгнення, вже готують плацдарм.

Також писали, що Муженко розповів, за яких умов Україна розтрощить Росію.

Нагадаємо, що Білорусь заполонять військові літаки Путіна, як у такій ситуації виправдовується Лукашенко.