Під Вінницею сталося зіткнення авто ВАЗ-2106 з локомотивом.

Водіїв не один раз попереджали про те, що перетинати залізничні переїзди потрібно особливо обережно. Не варто поспішати і думати, що проскочити перед поїздом вдасться. Як правило це закінчується негативними наслідками як для водія, так і для його пасажирів.

Така ж ситуація сталася і під Вінницею.

На одному із залізничних переїздів на перегоні Вінниця-Вороновиця близько 6:30 ранку 7 березня автомобіль ВАЗ-2106 виїхав на рейки, де в цей момент рухався локомотив, в результаті чого сталося зіткнення.

Про це повідомляє місцеве видання "Винница.info".

"Пасажирський потяг зіткнувся з автомобілем на перегоні Вінниця-Вороновиця. В результаті близько 200 метрів потяг протягнув автомобіль. В даний час рух поїздів в цьому напрямку відновлено", - цитує видання слова очевидців інциденту в соцмережах.

На щастя, водій дивом залишився живий. На місце події відразу ж прибули правоохоронні органи, рятувальники і карета швидкої допомоги. Діставати чоловіка з авто довелося рятувальникам. Всього було задіяно п'ять осіб особового складу та одна одиниця спецтехніки.

Після цього водій в терміновому порядку був доставлений в лікарню в реанімацію. Зараз йому надається вся необхідна допомога. Про його стан поки нічого невідомо, але є шанс на те, що він піде на поправку.

Раніше Hyser писав про те, що в Одесі резонансна ДТП з поліцейськими.

Також писали, що у Польщі загинуло відразу 6 українців, автобус, в якому вони їхали, потрапив у ДТП.

Нагадаємо, що у Києві водій Ford влетів у зупинку, перші фото масштабної ДТП.