Ізраїль знову відкриває свої кордони для іноземних туристів.

Уряд Ізраїлю знову прийняв рішення відкрити свої кордони для туристів. Але при цьому пускати збираються далеко не всіх. Відзначається, що для того, щоб перетнути кордон з цією державою потрібно буде заповнити спеціальну анкету в онлайн-режимі і отримати дозвіл від Міністерства закордонних справ і Міністерства внутрішніх справ.

Ці умови обов'язкові для всіх туристів, які хочуть перетнути кордон з Ізраїлем. Крім того, є деякі обмеження для перетину кордону. Зокрема, це буде дозволено тільки для деяких категорій населення.

Про це повідомляє vesty.co.il.

Країну тепер можуть відвідати подружжя ізраїльтян з видом на проживання, пацієнти, члени міжнародних місій, нові репатріанти. Крім того, перетин кордону дозволяється для участі в судовому процесі, в похоронах родича першого ступеня споріднення або надання допомоги близькому родичу, який опинився в тяжкому становищі.

Також необхідно мати негативний ПЛР-тест, який після прильоту слід підтвердити.

Варто сказати, що такі умови перетину кордонів діють у багатьох країнах. Тому що поки повністю зупинити поширення коронавірусу не вдалося. Деякі країни не виключають того варіанту, що вони знову закриються на тотальний локдаун. Тому що цього вимагатиме епідеміологічна ситуація в країні. Поки ніхто поспішних рішень не приймає, але все ж негативні варіанти розвитку ситуації теж ніхто не виключає.

В Україні як і раніше триває боротьба з коронавірусом, але ситуація зі в'їздом туристів дещо інша.

Раніше Hyser писав про те, що у Зеленського заявили про пряму загрозу національній безпеці, нарешті зізналися.

Також писали, що у Конго почався спалах невідомої хвороби, померло 15 осіб, лікарі б'ють на сполох.

Нагадаємо, що розгорівся скандал навколо посольства України в Польщі, на чому попалися співробітники.