У столиці в лазні одного з приватних будинків сталася пожежа, що забрала життя кількох людей

Вогонь може підстерігати людину навіть під час відпочинку, подібне сталося в Києві, де в лазні, прибудованій до приватного будинку, в ніч на 8 березня загорілася пожежа. Про це повідомляє офіційна прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що дана подія трапилася на вулиці Якова Качури, у Святошинському районі. Прибулі на місце події співробітники ДСНС встановили, що загоряння сталося на першому поверсі двоповерхової будівлі. Вогонь зруйнував дерев'яне перекриття між поверхами. Розбираючи металеві конструкції, рятувальники знайшли тіла трьох осіб. В даний момент фахівці встановлюють їх особи.

В результаті пожежі згоріло 80 квадратних метрів металевих і дерев'яних конструкцій будівлі, меблі, а також особисті речі. Для того, щоб загасити пожежу, знадобилося 6 одиниць спеціальної техніки і 25 чоловік особового складу. Причини загоряння і загибелі людей з'ясовують співробітники поліції.

Нагадаємо, до цього повідомлялося, що в столиці сталося загоряння в одному з кабінетів Печерського суду. Відомо, що рятувальників на місце інциденту вирішили не викликати, оскільки вогонь не встиг поширитися і не представляв особливої небезпеки, тому його вдалося загасити за допомогою вогнегасника. Постраждалих в результаті НП немає. Передбачається, що причиною появи вогню могло стати коротке замикання в світильнику.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що жителі одного з багатоповерхових будинків Полтави страждають від бездіяльності і недбалості влади, оскільки їх будівля може в будь-який момент може обрушитися.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Польщі сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинуло кілька людей і отримало поранення більше 30 осіб, 6 з яких є громадянами України.

Також "Hyser" писав, що у центрі окупованого Донецька, неподалік від резиденції глави самопроголошеної Донецької Народної Республіки Дениса Пушили стався вибух, в результаті якого згорів популярний гастро-паб.