"Укрзалізниця" прийняла рішення на якийсь час зупинити рух поїздів у "червоних" зонах.

Таким чином, було призупинено курсування приміських та регіональних поїздів у 4 областях, які через епідеміологічну небезпеку віднесли до "червоних" зон. Відповідна інформація міститься на сайті "Укрзалізниці".


Зокрема, рух поїздів було призупинено в Івано-Франківській, Чернівецькій, Житомирській та Закарпатській області. Окремо варто відзначити, що в Івано-Франківській та Чернівецькій областях тимчасово були скасовані приміські поїзди в наступних напрямках:


Разом з тим було призупинено рух регіонального поїзда № 702/701 Львів - Чернівці - Львів.

У Житомирській області тимчасово не курсують такі регіональні поїзди, як:


Також не можна буде поки висаджувати пасажирів або брати на посадку на регіональні поїзди в межах Житомирської області.


До всього іншого, в Закарпатській області поїзд № 821/822 Львів - Ужгород - Львів теж поки що прибрали з маршруту. Однак приміські поїзди в цьому регіоні будуть їздити згідно з розкладом.

В "Укрзалізниці" додали, що також запустили 10 спецрейсів у згаданих областях, щоб у разі гострої потреби українці могли виїхати з карантинної зони.

Раніше "Hyser" писав про те, як виїхати з "червоної зони" Західної України. Керівництво "Укрзалізниці" розповіло про організацію перевезень.

Також наш портал повідомляв, що Україну накривають "червоні зони", в яких слідом скасовують маршрутки, трамваї і автобуси.

Нагадуємо, що "Укрзалізниця" призупиняє продаж квитків на популярний напрямок у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в регіоні.