Рятувальники у Києві ліквідували загоряння в одній з лікарень.

У Києві в одній з клінік сталося загоряння. Інцидент був зафіксований 15 березня о 14:34. Пожежа виникла в лікарні в Дарницькому районі на Харківському шосе, 121.

На місце події були направлені рятувальники з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю рятувальні служби встановили, що загоряння сталося на третьому поверсі в реанімаційному відділенні в кімнаті сестри-господині. Загальна площа загоряння склала 15 квадратних метрів.

Загоряння о 15:11 пожежники локалізували, о 15: 21 - ліквідовано. Крім того це загоряння супроводжувалося сильним задимленням, що значно заважало гасінню пожежі. Також стан хворих, які в той момент перебували на поверсі, не дозволяв їх евакуювати. Тому що це були важкі хворі, які позбавлені можливості самостійно пересуватися.

Під час ліквідації пожежі проводилося провітрювання приміщень, в цей час, разом з хворими, в кожній палаті перебували по одному рятувальнику та медичному працівнику.

Таким чином при загорянні ніхто не постраждав. Всім людям, які в той момент були на поверсі, була надана вся необхідна медична допомога в міру необхідності.

Ніхто з додатковими скаргами не звертався. Поки на місці правоохоронні органи встановлюють причину загоряння. Швидше за все, що це було замикання електропроводки, яке і призвело до загоряння.

Хворих на COVID - 19 у приміщеннях, де виникла пожежа не було.

На місці події працювало 6 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 25 чоловік особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у м.Києві.

Раніше Hyser писав про те, що мережу насмішило відео з російським начальником пожежної служби.

Також писали, що у Києві в будинку престарілих сталася пожежа, подробиці ДСНС.

Нагадаємо, що під Києвом військовий літак зіткнувся з автомобілем, подробиці НП.