У Київщині стався потужний вибух, який пошкодив навколишні будівлі і машини

Сьогодні, 16 березня, у вівторок, в Боярці, Київської області, приблизно о 4 годині ранку стався сильний вибух, який пошкодив кілька будинків і автомобілів. Причини даного вибуху встановлюються правоохоронцями. Про це інформує офіційна прес-служба київської поліції.

Повідомляється, що надзвичайна подія трапилася приблизно о 04:00 на одній з вулиць населеного пункту. Спочатку прибулі на місце події поліцейські припустили, що внаслідок вибуху постраждалих немає, проте пізніше з'ясувалося, що все-таки загинула одна людина. У зв'язку з цим правоохоронці відкрили розслідування за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

За викликом на місце події прибули співробітники слідчо-оперативної групи, вибухотехніки, співробітники криміналістичної лабораторії, кінологи київської поліції, а також прокурори з Фастівської окружної прокуратури.

Крім того, що в результаті інциденту загинула людина, були пошкоджені навколишні будівлі, а саме трансформатор, прикріплені до нього лінії електропередач, вікна і паркани найближчих будинків і чотири автомобілі. Безпосередньо на місці вибуху утворилася воронка. Через обрив ліній електропередач кілька будинків залишилися без світла, в даний момент співробітники комунальної служби займаються відновленням електропостачання і ліквідують наслідки інциденту.

Після того, як будуть проведені всі перевірки і будуть встановлені всі обставини, поліцейські зможуть надати правову кваліфікацію події.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що правоохоронці розповіли про те, що в одному зі столичних спальних районів стався потужний вибух, через який в навколишніх будинках розбилися вікна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Донецьку згорів популярний в місті гастро-паб "Свиня", який знаходився неподалік від резиденції глави самопроголошеної Донецької Народної Республіки Дениса Пушиліна.

Також "Hyser" писав, що у Росії, в місті Нижній Новгород, 26 лютого стався вибух багатоповерхового будинку, в результаті чого кілька людей опинилися під завалами.