У вівторок, 16 березня, в Боярці, Київська область, біля житлових будинків прогримів потужний вибух. В результаті надзвичайної події на вулиці Королюка утворилася воронка, пошкоджені автомобілі, що стояли поруч, дерева і двори. Знайдено останки людини.

Про подію повідомив Telegrm-канал "Київ Оперативний". Також подробиці повідомили в відділі комунікації поліції Київської області.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, вибухотехніки, криміналістична лабораторія, кінологи поліції Київщини, а також прокурори Фастівської окружної прокуратури.

Так відомо, що вибух пробудив місцевих жителів від сну приблизно о 04: 00. Вибуховою хвилею були пошкоджені трансформатор, лінії електропередач, чотири авто, вікна і паркани п'яти найближчих будинків. Люди були в жаху від того, що сталося.

Пізніше з'ясувалося, що на місці події знаходяться останки людини. За результатами огляду місця події за участю судово-медичних експертів попередньо встановлено, що людина загинула в результаті вибуху.

Варто відзначити, що вибух був настільки сильним, що загиблого буквально розірвало на частини. Його особу встановити навряд чи вдасться. За попередньою інформацією, невідомий міг нести вибуховий пристрій або снаряд.

Зазначається, що правоохоронці за даним фактом зареєстрували кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Крім цього повідомляється, що комунальники вже ліквідували наслідки вибуху. Також було відновлено електропостачання.

Поліція пообіцяла, що після проведення перевірки та встановлення всіх обставин дасть правову кваліфікацію події.

Раніше "Нyser" писав про те, що 13 березня в центрі Одеси прогримів вибух, який зафіксували на камеру.

Також наш портал повідомляв, у Бердянську в одному з дев'ятиповерхових житлових будинків прогримів вибух, загинули 2 людини.

Нагадуємо, на заправці в Дніпрі сталася надзвичайна подія.