У Київській області вранці 18 березня сталася страшна ДТП

Сьогодні вранці, в четвер, 18 березня, в Київській області на Житомирській трасі сталося страшне дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля Volvo і вантажної фури. Про подробиці того, що сталося повідомляє iнформаційний портал "Обозреватель".

Повідомляється, що легкова машина Volvo на величезній швидкості протаранив фуру, яка зупинилася на червоний сигнал світлофора. На місце події вирушили співробітники правоохоронних органів і медики, однак перш, ніж екстрені служби встигли прибути до місця аварії, водій легковика помер.

Місцем дорожньо-транспортної пригоди стало село Чайка, розташоване в Бучанському районі. Співробітники правоохоронних органів припустили, що водій легковика перебував у стані алкогольного сп'яніння і заснув за кермом.

Наслідки аварії. Фото: Обозреватель

Крім водія, в автомобілі знаходилося також двоє пасажирів, яких з машини дістали співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Очевидці з місця події розповідають, що вони, на відміну від водія, серйозних травм не отримали і розгулювали біля місця аварії, розпиваючи алкогольні напої.

На те, що водій був серйозно п'яний вказують розповіді очевидців про те, що в салоні автомобіля, що розбився, була велика кількість пляшок з-під спиртного, а від уцілілих постраждалих виходив сильний запах алкоголю. Проте, чи був водій насправді в стані алкогольного сп'яніння належить з'ясувати експертам.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що в уряді нещодавно значно посилили відповідальність за порушення правил дорожнього руху, особливо сильно зросли штрафи за водіння в нетверезому вигляді.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що двоє молодих автолюбителів з Вінницької області придбали за копійки" Запорожець " і перетворили його в унікальний кабріолет, який вразив мережу.

Також "Hyser" писав, що український автолюбитель втомився мерзнути у своєму "москвичі" холодними зимами, тому вирішив встановити у своєму транспортному засобі піч-буржуйку.