МВС України вже встановило імена всіх протестувальників

Про те, що акція протесту, що пройшла 20 березня 2021 року біля офісу Президента, спочатку не планувалася як мирна, а заздалегідь передбачалася як агресивна, і з масовими бійками, заявив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook заступник голови МВС Антон Геращенко.

За словами Геращенко, навіть попередні публікації в соцмережах натякали на те, що організатори припускали перейти до насильства. У підсумку на самому відбувся мітингу, учасники протесту проігнорували спроби почати мирне спілкування, через те, що основним завданням організаторів акції було масштабне насильство кровопролиття.

Співробітники Національної поліції не вступали в подальшу тривалу полеміку, і відійшли на далекі позиції, і тільки тому ніхто з опонентів не постраждав, і не "пролилося ні краплі крові", дарма що, проти поліціянтів застосовувався сльозогінний газ та інші методи.

На цей момент в МВС назвали імена і прізвища причетних до організації масових заворушень. Інформація опублікована на офіційній сторінці правоохоронного відомства.

Підозру буде вручено:

1. Денису Міщенку.

2. Олегу Кобезьському.

3. Олексію Бєлковському (запобіжний захід вибирається).

4. Роману Ратушному.

5. Вадиму Адамову.

6. Сергію Філімонову (підозра в зберіганні зброї та хуліганстві).

7. Владиславу Стафійчуку (перебуває під цілодобовим домашнім арештом).

Варто зауважити, сто самі організатори акції стверджують, що покарання учасників є показовим, і не що інше, як переслідування поліцією мирного громадянського суспільства.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Володимир Зеленський розповів, куди підуть кошти від конфіскованих у проросійських олігархів активів.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що може зупинити третю хвилю пандемії коронавірусної інфекції.

А до цього "Hyser" розповідав про те, як проходила "мирна акція протесту" під офісом Президента України.