Очевидці повідомляють про те, що під Києвом спалахнула сильна пожежа.

Так, повідомляється про те, що під Києвом сталася сильна пожежа. У місті Буча загорілася трансформаторна підстанція. Очевидці говорять про те, що стовпи диму були видні з далека. Небо буквально заполонили високі і густі стовпи диму. Люди були налякані тим, що відбувається. Тому що пожежа могла і далі поширюватися по всій території.

Про це передавати у Telegam-каналі dtp.kiev.ua.

Додамо, що трансформаторна підстанція знаходиться в густонаселеному мікрорайоні Бучі - просто між житловими багатоповерхівками.

Тому така пожежа могла закінчитися дуже серйозними наслідками для тих жителів будинків, які розташовуються недалеко від епіцентру пожежі. Але все, на щастя, обійшлося без людських жертв.

На місці загоряння працюють поліцейські та рятувальники ДСНС. Вони досить за короткий проміжок часу змогли усунути саме загоряння. Зараз з'ясовується, що могло стати причиною того, що сталося.

Додамо, що через пожежу в місті знеструмлено десятки будинків. Людей поки попросили почекати, коли ситуація буде виправлена і подача електроенергії відновлена.

Також людей просять не піднімати паніку, тому що ситуація повністю знаходиться під контролем. Нічого життю людей не загрожує. Пожежу вдалося зупинити, питання залишається тільки у відновленні електроподачі.

Раніше Hyser писав про те, що туристи і місцеві жителі в паніці покидали Кремль, почалася пожежа.

Також писали, що ДСНС попередили українців про" сезонне " правопорушення, не створите біди собі та оточуючим.

Нагадаємо, що через ярмарок у Києві мало не згорів гуртожиток.