З'явилася інформація щодо пожежі в центрі Києва.

Уточнюється, що осередком загоряння став дах двоповерхової будівлі ресторану по вулиці Саксаганського. Відповідна інформація з цього приводу з'явилася на сайті ДСНС.

у центрі Києва загорівся ресторан, через що людей евакуювали, а дорога перекрита, фото: Укрінформ

Повідомлення про пожежу до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло о 14:10. Згідно з оперативною інформацією, пожежа виникла на вул.Саксаганського, 38 у Голосіївському районі столиці. На місце події тут же виїхали пожежники з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів, які і зайнялися ліквідацією вогню.

У зв'язку з тим, що вогонь виник на даху ресторану, було прийнято рішення евакуювати 10 осіб, що знаходяться в приміщенні. На даний момент ліквідація пожежі триває на площі близько 200 кв. м.

Фото: ДСНС, Київ-трафік

Для ліквідації пожежі було залучено 14 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 54 людини особового складу. Поки вони намагаються усунути вогонь, рух по вулиці Саксаганського на ділянці між вул.Антоновича та вул. Володимирській призупинено.

Наскільки відомо, жертв і постраждалих в результаті пожежі зафіксовано не було.

Раніше "Hyser" писав про те, що через трансформаторну будку, що загорілася під Києвом, в місті Буча знеструмлені десятки житлових будинків.

Також наш портал повідомляв, що в одній з кімнат гуртожитку Київського національного університету будівництва та архітектури (КНУБА) спалахнув вогонь.

Нагадуємо, що у Росії навпроти входу в метро стався вибух, частково зруйнована багатоповерхівка. Під завалами можуть бути дві жінки, пошуки яких тривають.