З життя пішла талановита російська актриса Ліана Жванія - зірка фільму-казки"Дванадцять місяців".

Уточнюється, що померла вона на 72-му році свого життя внаслідок важкої хвороби. Сталося це 25 березня в Санкт-Петербурзі, пишуть "Факт".

не стало відомої радянської актриси ліани Жванії, фото: факти

Більшу частину свого життя Ліана Жванія віддала Театру юного глядача імені Брянцева. Вона прийшла туди відразу після випуску і зіграла на сцені театру більше п'ятдесяти ролей.

Найпопулярніші вистави з її участю: "Наш, тільки наш"," Коник-Горбоконик"," Наш Чуковський","Наш цирк". А ось останні роки вона виходила на сцену в спектаклях "Записки А.і. Поприщина"," Юдушка з Головльова"," Полліанна" і "Казка про втрачений час". У 2012 році актриса навіть була нагороджена премією "Золотий софіт".

Театр вже прокоментував смерть Ліани Дмитрівни і висловив свої щирі співчуття родичам актриси, колегам і численним шанувальникам її творчості.

До слова, прославилася актриса завдяки знаменитому фільму-казці режисера Анатолія Граника "Дванадцять місяців", в якому вона зіграла роль Королеви. Також вона знялася в картинах "Пожежа у флігелі, або подвиг у льодах", "Самостійне життя", "Поховайте мене за плінтусом" і "Прянички".


Варто відзначити, що дата і місце прощання з Ліаною Жванією будуть оголошені пізніше.

Раніше "Hyser" писав про те, що пішов з життя знаменитий актор, якого пам'ятали за фільмами "Ліквідація" і "Пригоди Електроніка". Шанувальникам повідомили новину про те, що помер актор Олександр Казимиров.

Також наш портал повідомляв, що не стало відомої української журналістки. Причиною її смерті стали ускладнення від коронавірусу.

Нагадуємо, що пішов з життя споконвічний актор, зірка фільму "Мій ласкавий і ніжний звір". Зупинилося серце відомого актора Зіновія Симчича.