Стало відомо про масштабну аварію на залізниці в Єгипті.

Зокрема, на півдні Єгипту в районі Тахта, зіткнулися два потяги. В результаті даної події загинули 32 людини, а ще 66 сильно постраждали. Про це пише "Апостроф".


Справа в тому, що після зіткнення три пасажирські вагони перекинулися, внаслідок чого пасажири буквально опинилися в "пастці", затиснутими всередині уламками вагонів. Рятувальники на місці події вже відшукали 32 бездиханних тіла, але 66 людей вижили, проте отримали серйозні поранення.

Уточнюється, що багато постраждалих були знайдені без свідомості і з кровотечами. Було долучено десятки автомобілів швидкої допомоги для евакуації поранених.

У Міністерстві транспорту розповіли, що їм відомо. Так, за попередніми даними, потяги зіткнулися після того, як хтось із пасажирів витягнув аварійний клапан першого поїзда. Ця дія призвела до того, що поїзд зупинився, і в нього врізалися інші вагони.


Також нещодавно повідомлялося про аварію в Єгипті, в якій постраждали українці. ДТП сталося на трасі Шарм-ель-Шейх-Каїр за участю туристичного автобуса. Серед постраждалих були українці - три громадянина нашої країни були госпіталізовані медиками в місцеві лікарні.

Представники посольства України в Єгипті тоді відразу ж зв'язалися з місцевою владою, щоб дізнатися всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Бердянську в одному з дев'ятиповерхових житлових будинків прогримів вибух, загинули 2 людини. Також є постраждалі.

Також наш портал повідомляв, що під Києвом сталася серйозна ДТП з фурою.2 Зокрема, мова йде про зіткнення легкового автомобіля Volvo і вантажної фури.

Нагадуємо, що жахлива ДТП на Рівненщині змусила українців звернутися до своїх дітей. Справа в тому, що у дорожньо-транспортній пригоді брали участь кілька неповнолітніх