Відома 38-річна співачка Світлана Лобода живе практично на три країни - Україна, Росія та США. Як дізналися журналісти, у Києві в артистки найбільше нерухомості. Також є квартира в Москві, а в Лос-Анджелесі вілла зйомна.

Журналісти програми "Викриття" вирішили дізнатися більше про особняк Світлани Лободи під Києвом, в селі Гореничі. Папараці навіть пішли на відчайдушний крок і запустили над будинком зірки дрон.

Так відомо, що зараз більшу частину часу знаменитість проводить в Америці там же живуть і її дочки. Часто на гастролі й по роботі виконавиця приїжджає до Москви. А ось в Києві буває рідко, заміський будинок, як правило, пустує.

Особняк Світлани Лободи розташований в селі Гореничі й оточений високим парканом, щоб заховати його від чужих очей. На кадрах, зроблених дроном, видно, що триповерховий будинок зроблений в італійському стилі та розділений на два крила.

А ось на задньому дворі є невеликий сад, альтанка для відпочинку і басейн. Відомо, що площа будинку 430 квадратних метрів. До слова, він записаний не на саму Світлану Лободу, а на її маму.

Цікаво, що особняк такої ж площі як у співачки коштує 10-12 мільйонів гривень.

За заявою репортерів, в цей будинок співачка переїхала після розставання з батьком своєї старшої дочки, танцюристом Андрієм Царем. Спочатку цей котедж Світлана орендувала, а згодом повністю викупила.

Варто відзначити, що у Світлани Лободи також є трикімнатна квартира в столиці України, яка дісталася у спадок від бабусі.

Також у 2018 році, за інформацією росЗМІ, співачка купила квартиру в Москві. Навесні 2018 року артистка перебралася в Лос-Анджелес, де стала мамою вдруге. Світлана Лобода живе там на орендованій віллі в Беверлі-Хіллз.

Раніше "Нyser" писав про те, що Лобода встала на захист Меладзе після заяви Лорак.

Також наш портал повідомляв, Лобода похвалилася гарячим постільним фото.

Нагадуємо, Світлана Лобода захопила фанатів стильним образом.