Відома українська співачка Ані Лорак , яка не так давно в одному з інтерв'ю розповіла нібито про домагання від Костянтина Меладзе в обмін на тісну співпрацю, продемонструвала шанувальникам свої бездоганні форми.

42-річна співачка опублікувала кілька знімків, на яких вона позує на яхті в злитому чорному купальнику з вирізами. Поверх нього Кароліна одягла пляжну накидку оранжевого кольору.

Зірка вітчизняного шоу-бізу трохи поміркувала про те, як важливо бути в гармонії з собою і знаходити для цього час, коли необхідно.

"Какие у вас взаимоотношения с собой?
Сбежав от городской суеты, в очередной раз понимаю, как важно находить время на честное общение с собой.
Нет ничего ценнее, чем внутренняя гармония и искренность по отношению к самому себе💋" (Орфографія збережена - прим. ред.), - написала вона під яскравими знімками.

"Кароліна, у вас прекрасна фігура! дуже красиві фотографії😍", " Не можу не відзначити вашу чудову фігуру, Кароліна! Ви прекрасна😍 😍 😍 😍 😍", "незалежно від того, в який час вона де і коли, вона прекрасна😍 🔥❤️", "богиня наша . Чекаємо тур по всій Україні", " нереальна😍 😍 😍 просто вау 🔥 сама найкраща Діва!!!!❤️ Кароліна, підкажіть, будь ласка, коли вже нова пісня?🙏 ", "яка ж ви неймовірна 😻 🔥 " (Орфографія збережена - прим. ред.), - пишуть під фото фоловери.

Нагадаємо, що нещодавно Ані Лорак зізналася в близьких стосунках з відомим українським футболістом, а нині тренером угорського "Ференцвароша" Сергієм Ребровим.

Раніше Hyser писав про те, що фотограф показав, чим займається Ані Лорак у купальнику.

Також Hyser повідомляв, що Лорак поділилася з шанувальниками відвертим знімком з ванної.

Нагадаємо, що Лорак показала себе без фотошопу.