Українці у Польщі, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння влаштували перегони з поліцією. За такий форсаж водієві загрожує до 5 років позбавлення волі.

Про інцидент повідомила місцева газета "Radomsko24.pl". Відзначається, що в машині марки Volkswagen, крім водія, знаходилося четверо пасажирів. П'яний був чоловік, який перебував за кермом і ще три людини в авто.

Польським правоохоронцям вдалося затримати українців у гміні Кодроб Радомського повіту.

Як розповіла прессекретар місцевої поліції Анета Влазовська, інцидент стався на Великдень у неділю, 2 травня. Водій Volkswagen перевищив швидкість, що помітили патрульні поліцейські й попросили авто зупиниться.

Однак, водій дане прохання проігнорував і ще додав газу. Поліція кинулася за Volkswagen в погоню.

Як підкреслили правоохоронці, поведінка водія створювала загрозу іншим учасникам руху.

"Попри світлові й звукові сигнали поліцейських, водій Volkswagen спробував сховатися. Така поведінка створювала загрозу для інших учасників дорожнього руху", — розповіла прессекретар поліції.

Також відомо, гонка закінчилася тим, що водій Volkswagen раптово дав по гальмах, а після всі, хто знаходився в машині, почали тікати. Щоправда, план порушників не спрацював. Всіх затримали й доставили у відділення.

Зазначається, що поліцейські затримали п'ятьох осіб віком від 24 до 31 року. Польські правоохоронці затримали водія та чотирьох пасажирів-трьох чоловіків та жінку. Все, крім жінки, були п'яні.

"Проїхавши кілька кілометрів, водій раптово зупинив транспортний засіб і люди, які їхали в авто, почали тікати пішки. Через кілька хвилин поліція затримала п'ять осіб у віці від 24 до 31 року", — повідомила прессекретар поліції.

З'ясувалося, що машина належить 25-річному громадянину України. Він визнав свою провину, і тепер може сісти у в'язницю на 5 років.

Раніше "Нyser" писав про те, що мережу насмішила росіянка, яку довелося зв'язувати в літаку.

Також наш портал повідомляв, у Польщі українець без одягу прийшов прощатися зі складною роботою і став героєм соцмереж.

Нагадуємо, у київському метро помітили чоловіка з незвичайною "маскою" на обличчі.