Компанія Renault почала Європейський продаж пікап Express Van.

Прес-служба виробника відзначає, що дана модель має технічну начинку від Dacia Dokker і оснащення від Kangoo.

Інтер'єр повністю новий, в дусі «третього» Kangoo, але матеріали обробки простіше, а мультимедійний блок розміщений нижче, причому на «мінімалці» він являє собою простеньку магнітолу з радіо, USB-портом і Bluetooth-модулем, а у версіях подорожче ставиться 8-дюймовий сенсорний екран системи Easy Link. Загальна місткість всіх шухлядок і поличок для дрібниць становить 48 л.

Кузов пікапу має довжину 1,78 метрів. Він здатний вмістити 675 кілограмів поклажі. Задня стінка кабіни пікапа і боковини кузова закриті чорним пластиком. Борти захищені пластиком зверху.

Автомобіль має посилене шасі, незважаючи на невелику вантажопідйомність.

Салон пікапа Renault Express не має відмінностей від інтер'єру фургона Express, який, у свою чергу, є дещо спрощеною версією Kangoo.

Пікап пропонується на вибір з 100-сильним бензиновим 1.33 TCe або 1,5-літровим турбодизелем Blue dCi з 75 або 95 кінськими силами. Обидва агрегати поєднуються тільки з 6-швидкісною "механікою".

Мотори споживають 5,1 - 6,7 літра палива.

Для європейських покупців доступний Ecoleader Diesel 1.5 Blue dCi 75, у якого максимальна швидкість обмежена позначкою 100 кілометрів на годину для максимальної економії палива.

Раніше Hyser писав про те, що українець показав унікальний "Москвич"з " буржуйкою".

Також Hyser повідомляв, що болгарські майстри перекроїли салон старенького ВАЗ 2101 до невпізнання.

Нагадаємо, що автолюбителі схрестили "Запорожець" І " УАЗ".