Популярна 37-річна українська співачка Оля Полякова чесно зізналася, яким бачить правильне виховання дітей в сім'ї. А також різко висловилася проти фізичного покарання дітей, розповівши історію зі свого дитинства.

Поговорити про особисте Оля Полякова вирішила в передачі "Люди великого міста" на каналі KYIV.LIVE.

Артистка вкрай негативно ставиться до фізичного покарання чад і вважає це неприпустимим. При цьому, зізнається зірка, щодо старшої дочки Марії "дозволяла собі зайве".

Зараз співачка розуміє, що стала мамою в дуже молодому віці, тому виховання старшої дочки багато в чому було неправильним. Свою другу дочку Оля Полякова народила в більш зрілому віці й помилки минулого виправила.

"Тому що не можна народжувати дітей у 20 років, ну не можна! Тому що я молодшої своєї дочки й пальцем не торкнулася. Тому що розумію: це — окрема істота, маленька людина.

Як ти взагалі можеш, істеричне створіння, підняти руку на дитину?! Піди побий грушу, заведи коханця або попрацюй!",- емоційно висловилася співачка.

Також Оля Полякова зважилася розповісти про те, що її мама теж била в дитинстві. При цьому рідну людину артистка назвала "неврівноваженою жінкою".

"Виховати когось, щоб бити по спині, щоб тримати спину?... Мама мене била... тому що вона була неврівноваженою жінкою, це я зараз зрозуміла", — заявила виконавиця.

При цьому, пізніше знаменитість зазначила, що її мама ніколи не кричала на неї й кожен день нагадувала про те, що потрібно бути справжньою леді.

Крім цього, Оля Полякова зазначила, маючи двох дочок, вона вважає, що насправді ніхто нікого не виховує. Також зіркова мати уточнила, що основні моралізаторські цінності, звичайно ж, прищеплює своїм дітям.

За словами артистки, вона пояснює своїй молодшій дитині, що "вбивати погано, красти погано, а творити й любити — це добре".

"Ясна річ, що ти дитині розповідаєш, що таке добре, а що таке погано. Ти дитині підказуєш дорогу", - сказала Оля Полякова.

Додамо, як відомо, в Олі Полякової дві дочки: 16-річна Маша і 9-річна Аліса. Діти народилися в шлюбі з бізнесменом Вадимом. Пара ось уже 17 років щаслива разом. Чоловік є продюсером Олі Полякової. Також артистка називає його ідеальним чоловіком, підкреслюючи, що саме його віра в неї допомогла їй стати зіркою.

Раніше "Нyser" писав про те, що Полякова показала, як цілувалася з Каменських.

Також наш портал повідомляв, Оля Полякова розповіла, з якою співачкою зрадила би своєму чоловікові.

Нагадуємо, мама Олі Полякової приголомшила молодістю на фото з дочкою й онуками.