Дружина відомого російського композитора Ігоря Ніколаєва Юлія Проскурякова підкорює користувачів мережі своєю щирістю і добротою. Від 38-річної співачки буквально виходить світло і тепло. Красуня розповіла шанувальникам, як їй вдається зберігати життєву енергію.

Про це Юлія Проскурякова розповіла на своїй сторінці в Instagram в розділі Stories.

Так один з користувачів мережі поцікавився в артистки, як їй вдається завжди бути променистою.

На це питання дружина Ігоря Ніколаєва опублікувала сонячне фото, зроблене на пляжі. Вона позувала в маленькому літньому платтячку з квітковим принтом. Знаменитість радісно підстрибнула на фото.

Свій фотознімок вона підписала наступним чином: "Смуток - це гріх! Так не будемо ж сумувати, нумо посміхаймось".

За словами знаменитості ясно, що вона вкрай позитивно дивиться на життя. До слова, її відповідь, пролунала, як тост.

Відзначимо, Юлія Проскурякова познайомилася з майбутнім зірковим чоловіком Ігорем Ніколаєвим у 2008 році. Це сталося після його концерту, коли Юля, набравшись сміливості, посперечалася з подругою та виконала для артиста власну пісню.

Ігор Ніколаєв зацікавився молодою дівчиною і навіть попросив записи пісень Юлії. Спочатку їх відносини були діловими й швидше дружніми, але поступово переросли в щось більше.

Через два роки пара одружилася, а ще через 5 років у них з'явилася мила донечка Вероніка. Малятку подобається музика, і батьки повністю впевнені в музичному майбутньому дитини.

Після народження доньки Юлія повністю віддала себе дому, сім'ї та вихованню доньки, хоча іноді все ж приділяє час для гастролей, участі в телепрограмах та інтерв'ю.

Раніше "Нyser" писав про те, що Ігор Ніколаєв показав особисте відео з Аллою Пугачовою.

Також наш портал повідомляв, Юлія Проскурякова поділилася з підписниками свого мікроблогу атмосферним знімком, на якому позує в компанії зірок.

Нагадувати, Ігор Ніколаєв поділився з шанувальниками новим знімком, на якому зображений з колегами по сцені.