Від популярної російської співачки Ольги Бузової не було звісток майже дві доби.

Її піар-директор повідомив, що співачка перенесла важку операцію і лежить в реанімації, пишуть росЗМІ. Але подробиць не повідомляють.

Напередодні зникнення Ольга закрила сторінку в соціальній мережі Instagram через що її шанувальники подумали, що це не більше, ніж хайп.

Бузова не виходить на зв'язок, її телефони не відповідають, а помічники кажуть одні й ті ж фрази: "Ольга знаходиться дійсно в лікарні, операція вже проведена, зараз за її станом стежать кращі лікарі".

Її близькі ніяких подробиць не повідомляють. Мама зірки заявила, що вперше чує про хворобу дочки, а сама вона знаходиться на роботі. Подруга Ольги - Марія Погребняк переадресувала всі питання до представника зірки.

Її рідна сестра Анна також нічого не повідомляє в своєму профілі про сестру - вона опублікувала вранці фотографію, на якій посміхається і побажала своїм шанувальникам доброго ранку.

"Ольга в реанимации, а вы веселитесь?", "Судя по ее настроению и тому факту, что она не в больнице около палаты сестры, состояние Ольги не является критичным" "У вас сестра в реанимации, а вы радостная? Что с Ольгой случилось?", "Да Аня всегда была эгоисткой", "Какие-то странные отношения…", - пишуть фоловери у відповідь на життєрадісні фото дівчини.

Є ще дві версії шанувальників Бузової з приводу її госпіталізації. Перша з них - це операція на коліні через травму, отриману під час підготовки до торішнього шоу "Льодовиковий період". А друга версія свідчить, що співачка, можливо, зважилася підкоригувати зір, адже вона з дитинства погано бачить.

Ну і перша, нагадаємо, це хайп заради нових передплатників.

А близько 20 вечора Ольга все ж опублікувала кілька відеозаписів з лікарняної палати, на яких виглядає заплакала і опухлою. Вона не розповіла, що конкретно з нею сталося і з якої причини вона опинилася в лікарні, але запевнила, що все буде добре - головне, щоб її близькі не сильно переживали.

скріншот сторіс, instagram.com/buzova86

скріншот сторіс, instagram.com/buzova86

Раніше Hyser писав про те, що у мережі розповіли, як Ольга Бузова сіла на склянку.

Також Hyser повідомляв, що подарунок на день народження Бузової вдався.

Нагадаємо, що Кіркоров показав, як цілувався з Бузовою.