Відома співачка Ані Лорак заінтригувала фанатів новим фото в соцмережах.

Останнім часом стрічка зірки в Instagram прям рясніла її фото з відпустки, якими вона активно ділилася зі своїми передплатниками. Відомо, що Лорак деякий час відпочивала на Мальдівах, звідки вже повернулася. Але, не встигнувши пробути і декількох днів в Москві, вона знову кудись вирушила.


Складається враження, що співачка тільки те і робить, що відпочиває. Втім, чому ні, якщо вона може собі це дозволити. Так, не встигли всі відійти від її фото на розкішній яхті в купальнику, як Ані Лорак розбурхала мережу новим знімком на тлі літака.

У підписі до фото вона зазначила, що буде якийсь час недоступна, тому на телефон їй дзвонити безглуздо.


Користувачі, як і очікувалося, виявилися вельми активними під новим постом Ані Лорак. Багато фанатів артистки в черговий відзначили, яка вона сонячна і що виглядає вона прекрасно. Однак не обійшлося без коментарів і інших юзерів, яким, здається, що Лорак аж надто багато відпочиває.

Особливо серед усього цього виділяється один коментар, в якому невідомий повідомив зірці про те, що їй зраджують. Правда хто і з ким, не уточнюється.


Раніше "Hyser" писав про те, що екс-коханка Мурата показала, як ледь утримує фото в купальнику.

Також наш портал повідомляв, що колишній чоловік Ані Лорак вирішив позлити її знімком з відпочинку, на якому зображений з їх дочкою - Софією.

Нагадуємо, що Ані Лорак вийшла на палубу яхти в екстремальному купальнику.