Популярна російська співачка і екс-солістка групи ВІА " Гра " Віра Брежнєва показала своїм фоловерам рідкісне фото, на якому запечателна в оточенні своїх двох дорослих дочок.

Вона розповіла, що її молодша дочка Сара, незважаючи на те, що вже взяла участь у фотосесії, абсолютно не любить фотографуватися. Брежнєва в жартівливій формі написала, що вона є єдиною людиною, яка відмовляється фотографуватися з Вірою Брежнєвою.

"Каникулы с девочками пролетели быстро 🙈 мы все уже вернулись домой к работе и учёбе. И это единственное совместное фото 🤣 потому что не собрать) и, наверное, Сара единственный человек, который отказывается фоткаться с Верой Брежневой 🤣"(Орфографія збережена - прим. ред), - написала співачка під снимокм, на якому вона з Сарою відображені в чорних нарядах, а Соня позує в яскраво-червоній сукні. Неозброєним поглядом можна побачити, скільки радості і щастя в очах співачки, яка ростить таких прекрасних дітей.

Нагадаємо, що страшна дочка Брежнєвої Соня Кіперман народилася в 2001 році. Молодшій Сарі вже 11 років.

Незважаючи на свою нелюбов до фото, Сара в січні поточного року знялася для модного російського глянцю. Віра Брежнєва опублікувала кілька чорно-білих знімків у своєму профілі, показавши природну красу своєї молодшенької.

"Как быстро растут дети..🤍" (Орфографія збережена-прим. ред), - написала вона під фото.

Раніше Hyser писав про те, що Віра Брежнєва поділилася з передплатниками враженнями від візиту до Києва.

Також Hyser повідомляв, що Віра Брежнєва розповіла про зустрічі з Андрієм Данилком.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва похвалилася "сталевим пресом" в міні-купальнику.